• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Sperma in de kut incest

Bee Liston   / 27/12/2017

sperma in de kut incest

Marja werd rood en deed alsof het nooit is gebeurd maar ik zei dat ik hun meerdere malen gezien heb. We gingen onschuldig van start maar na een paar keer durven werd het steeds gekker. Ik moest me uitkleden en vingeren van marja en ik deed dit zonder problemen totdat ik voetstappen hoorden en marja en ik het bed indoken en onze naakte lichaampjes bedekte met de dekens. Marja deed een luchtkusje en ik gaf een knipoogje. We deden de dekens van ons af en ik zag dat marja harde tepels had gekregen en een natte kut.

Ik liep naar beneden in mijn nakie en ik hoorde toen kreunen uit de woonkamer komen. Mijn pa zat op de bank zich af te trekken op een pornofilm en ik wist dat dit het juiste moment was om door hem ontmaagd te worden. Mijn pa zat zo in de film dat hij niet merkte dat ik naar hem kroop en met mijn hoofd nu bij zijn lekkere lul zat.

Even deed hij zijn hand van zijn pik en ik deed die toen snel in mijn mondje en begon hem te pijpen. Mijn vader tilde me op en legden me op de bank neer en begon me te beffen. Marja had dus zitten kijken hoe ik het er van af zal brengen en was geil geworden van mij en mijn vader.

Nu ging mijn vader omhoog met zij tong en voelde hoe hij over mijn tepel ging. Ik had toen echt hele kleine tietjes en dus was ik wel een beetje jaloers op marja die al ondertussen cup b en ik zo goed als niks. Toen voelde ik mijn vaders stijve pik tegen mijn kutje aan en kreunde. Nu voelde ik zijn eikel tegen mijn maagdevliesje! Zijn stijve piemel gleed tussen mijn benen.

Zijn piemel was zo stijf dat ik dacht dat ik erop zou kunnen gaan zitten. Ik sloot mijn benen, ving zijn piemel er tussen en klemde hem stevig tegen mijn spleetje.

Onze kussen gingen maar door en door en ik sloeg mijn armen om hem heen, mijn handen gleden over zijn stevige billen en vonden zijn stuitje. Zijn handen gleden over mijn rug en over de zachte rondingen van mijn heupen.

Plotseling had hij zijn handen op mijn zachte billen. Even vroeg ik me af of hij mij daar wel aan mocht raken, maar mijn billen waren uiteindelijk toch een onderdeel van mijn rug?

Ik duwde mijn kont naar achteren tegen zijn handen aan en hij kneep erin en trok mij stevig tegen zich aan. Dat voelde voor zijn piemel natuurlijk net alsof hij zich aftrok. Ik bewoog mij van hem af en hij trok mij weer tegen zich aan, en dat spelletje duurde net zolang, totdat ik voelde dat hij plotseling zijn zaad loosde, als een wilde hengst.

Ik voelde zijn warme zaad tussen mijn benen spuiten, tegen mijn spleetje aan. Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw. Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen. Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit.

Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem. Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal. Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok.

Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld. Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen. Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes. Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond.

Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op. Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht. Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne.

Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrol naar mijn slaapkamer, naar mijn bed. Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd. Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien. Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien. Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken.

Hij stak er één van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje. Ik trok mijn knieën omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte. Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen.

Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen. Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem.

Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen. Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken. Hij kroop op zijn knieën tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken. Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma.

Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht.

Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut. Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door. De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut.

Hij werd zo opgewonden dat hij twee vingers tegelijk naar binnen duwde. Ik trilde en huiverde en hij stopte onmiddellijk wat met hij deed. Is er iets mis? Maar wat je doet voelt heerlijk. Ik kan best zorgen dat er niets naar binnen gaat. Misschien mag ik mijn piemel erin steken, een heel klein stukje maar? Ik zal echt niet gaan spuiten, ik beloof het!

Zijn vingers voelden wel lekker, maar het voelde toch niet helemaal perfect, op de een of andere manier. Maar hij wilde zijn moeder niet kwetsen. Ik dacht erover na. Ik dacht er heel lang over na. Hij probeerde het met twee vingers, hij duwde en gleed naar binnen, maar niet helemaal, tot aan de tweede knokkel. Misschien nog een klein beetje verder.

Maar ik miste iets. Mijn zoon klopte aan mijn slaapkamerdeur. Hij schudde met zijn hoofd: Ik boog mij voorover en trok mijn spijkerbroek ook uit. Alleen maar het puntje erin. En je trekt hem eruit voordat je spuit, want het is alleen incest als je zaad in mijn kutje spuit. Hij likte en zoog aan mijn tepels terwijl ik zijn van voorvocht druipende lul vastgreep en ermee over mijn kutje streek. Hij leunde achterover op zijn knieën, zijn lul stak uit zijn schaamhaar als een lans, terwijl ik kussens verzamelde en achter mijn schouders legde.

Nu kon ik goed met mijn hand bij mijn kutje komen. Hij keek mij diep in mijn ogen. Hij probeerde meteen om verder te duwen, maar ik kneep en hield hem onmiddellijk tegen. Alleen maar een klein stukje," hijgde ik, en liet de druk van mijn hand wat verminderen. Zijn lul gleed door mijn hand, sneller dan ik had gepland en zijn eikel zat plotseling helemaal in mij. Ik kneep hard, om hem te stoppen.

Hij zat er in. Rustig aan, anders zou er iets kunnen gebeuren. Ik wist niet wat ik voelde. Mijn kutje werd helemaal open gerekt, net alsof ik wel drie vingers in mij had. Maar het was wel gevaarlijk. Ik keek naar zijn pik. Ik veegde met mijn hand over mijn kut. Het lekte daar gigantisch. Ik bracht zijn lul weer naar mijn kutje. Maar alleen een klein stukje! Hij duwde weer door mijn hand heen en hij kreunde op die speciale manier die mij vertelde dat hij op het punt stond om snel klaar te komen.

Hij trok hem eruit en hij speelde een tijdje met mijn klitje. Misschien was het al veilig om het weer een keertje te doen. Toen hij naar binnen duwde, voelde ik de stam van zijn lul ineens opzwellen en ik kneep meteen heel hard.

Ik voelde al een warme golf tegen mijn kut aan spuiten, net oen hij zijn pik eruit haalde. Hij spetterde mijn schaamlippen onder met zijn zaad. Ik tastte met mijn vinger en voelde de natheid van zijn zaad op mijn kutje. We namen samen een douche, we wasten elkaar liefdevol, en we gaven elkaar minutenlange hete kussen. En al die tijd wilde ik zijn lul zo graag weer in mij voelen. Ik snakte er gewoon naar.

Na het eten pakte ik zijn hand. Deze keer gingen we naar zijn slaapkamer. Zolang je maar niet binnen in mij klaarkomt, is het niet genoeg om mij zwanger te maken. Het is pas incest als je jouw zaad helemaal binnen in mij spuit. Het ziet er erg glinsterend uit.

Het lijkt wel of het heel vochtig is. Hij tuurde in mijn geslacht. Het was gewoon een beetje kutsap," zei ik. Nadat ik een keer of drie was klaargekomen, kuste hij zijn weg naar mijn borsten. Maar deze keer sloeg hij mijn borsten over en begon meteen mijn lippen te kussen. Ik zuchtte en voelde een grote liefde voor hem door mij heen stromen. Steek hem er maar weer een klein stukje er in. We hadden dit al eerder gedaan en alles was steeds prima gegaan. Ik pakte zijn erectie vast, en leidde hem naar mijn kutje.

Maar het probleem was dat hij besloten had om tegelijkertijd aan mijn tepel te zuigen, terwijl zijn lul in mij gleed. En doordat hij dat deed, schokten mijn heupen op een ongecontroleerde manier omhoog en plotseling zat de zijn hele lul in mijn kutje en een waas van genot kwam voor mijn ogen.

...

Sex contact groningen betaalde sex gelderland

Ik liep naar beneden in mijn nakie en ik hoorde toen kreunen uit de woonkamer komen. Mijn pa zat op de bank zich af te trekken op een pornofilm en ik wist dat dit het juiste moment was om door hem ontmaagd te worden. Mijn pa zat zo in de film dat hij niet merkte dat ik naar hem kroop en met mijn hoofd nu bij zijn lekkere lul zat. Even deed hij zijn hand van zijn pik en ik deed die toen snel in mijn mondje en begon hem te pijpen.

Mijn vader tilde me op en legden me op de bank neer en begon me te beffen. Marja had dus zitten kijken hoe ik het er van af zal brengen en was geil geworden van mij en mijn vader. Nu ging mijn vader omhoog met zij tong en voelde hoe hij over mijn tepel ging. Ik had toen echt hele kleine tietjes en dus was ik wel een beetje jaloers op marja die al ondertussen cup b en ik zo goed als niks.

Toen voelde ik mijn vaders stijve pik tegen mijn kutje aan en kreunde. Nu voelde ik zijn eikel tegen mijn maagdevliesje! Ik werd nu eindelijk door mijn vader geneukt zoals in mijn dromen maar ik wou nog steeds zijn sperma in mijn kleine nuekgrotje voelen spuiten. Zijn lul ging heerlijk in mijn kutje tekeer en het aanzicht dat marja gaf op haar kutje dat ze heerlijk aan het vingeren was maakte me nu zo geil dat ik mijn eerste orgasme kreeg. Met elke stoot van zijn heerlijke grote lul in mijn hele kleine krappe poesje werd ik steeds gekker en zetten toen mijn nagels in mijn vaders rug en kwam voor een 2e keer klaar.

Hij ging nu nog harder in mij tekeer en ik kwam nu voor een 3e keer klaar maar nu wel tegelijk met marja en mijn vader. Marja gilde door haar orgasme en ik kreunde als een gek want ik voelde mijn vader overheerlijke pik in mijn baarmoedertje. Hij had mij verkeerd begrepen, hij dacht dat ik beledigd was door wat hij had gedaan. Hij leek verdrietig, misschien omdat zijn fantasie in de douche juist enorm bevredigend was geweest, en zijn ejaculatie veel sterker dan normaal, omdat hij wist dat ik nog in de badkamer was.

Ik zuchtte moedeloos terwijl ik de druppels water van zijn slappe piemel af zag druppelen. Ik doe het graag. Ik vind het lekker.

Hij droop nog steeds van het water en hij had nog niet eens een handdoek gepakt. Hij dacht dat hij mij niet goed verstaan had. Hij nam het niet als een grapje op.

Hij trok mij tegen zich aan en zijn lippen beroerden de mijne, warm, indringend, begerig, als een vampier die bloed ruikt en die een razende honger heeft. Ik was niet voorbereid op het vuur van zijn kus. Het was net zoals zijn vader mij vroeger kuste, en mijn reactie was automatisch. Ik stak het puntje van mijn tong uit en likte langs zijn gesloten lippen. Mijn tong kietelde zijn lippen open en hij schoof zijn tong in mijn mond. Het alsof elke zenuw in mijn lichaam direct aan mijn lippen werd gekoppeld.

Zijn kus zoog alle energie uit mij en zijn tong was als een kleine penis, bewegend in mijn maagdelijke mond. Het was bewoon te veel voor mijn hersens om te verwerken.

Ik keek mijn zoon aan. Hij hijgde en zijn gezicht was bleek, zijn ogen draaiden. Ik stond op, pakte zijn gezicht tussen mijn handen en kuste hem opnieuw. Ik hield op en zei: Er is niets aan de hand. We hebben zonet incest begaan! Ik sloot mijn ogen en voelde ineens een enorme jeuk in mijn clitoris opkomen.

Ik stapte de huiskamer binnen. Zonder een woord te zeggen stopte hij met lezen, sloot zijn boek en volgde mij naar de badkamer. Hij ging weer op zijn krukje zitten, terwijl ik mijn kleren uit deed. Ik negeerde hem, maar ik moest mijn armen wel boven mijn hoofd strekken om mijn blouse uit te trekken. Vlug stapte ik onder de douche.

Het duurde niet lang. Mijn zoontje was al naakt toen ik eruit stapte, en hij had een erectie. Hij stond vlak voor de douche, waardoor ik mijzelf tussen hem en de douchecabine door moest wringen.

Ik moest met mijn natte lichaam langs het zijne wrijven. Zijn ogen draaiden zich naar mij en ik keek naar hem terwijl hij in de douche stapte, en ik beet op mijn onderlip. Zijn douche duurde ook niet lang en hij kwam eruit, druipend nat. Ik was nog niet eens gaan zitten. Ik liep naar hem toe totdat mijn tepels zijn lichaam raakten. Hij knikte bevestigend en wij smolten ze samen. Zijn armen waren al tamelijk sterk en hij drukte mij lekker tegen zich aan.

Ook al was hij pas vijftien, hij was al bijna net zo groot als ik. Hij hief zijn gezicht naar mij op en onze kus was als een elektrische ontlading. Zijn stijve piemel gleed tussen mijn benen. Zijn piemel was zo stijf dat ik dacht dat ik erop zou kunnen gaan zitten.

Ik sloot mijn benen, ving zijn piemel er tussen en klemde hem stevig tegen mijn spleetje. Onze kussen gingen maar door en door en ik sloeg mijn armen om hem heen, mijn handen gleden over zijn stevige billen en vonden zijn stuitje. Zijn handen gleden over mijn rug en over de zachte rondingen van mijn heupen.

Plotseling had hij zijn handen op mijn zachte billen. Even vroeg ik me af of hij mij daar wel aan mocht raken, maar mijn billen waren uiteindelijk toch een onderdeel van mijn rug? Ik duwde mijn kont naar achteren tegen zijn handen aan en hij kneep erin en trok mij stevig tegen zich aan. Dat voelde voor zijn piemel natuurlijk net alsof hij zich aftrok. Ik bewoog mij van hem af en hij trok mij weer tegen zich aan, en dat spelletje duurde net zolang, totdat ik voelde dat hij plotseling zijn zaad loosde, als een wilde hengst.

Ik voelde zijn warme zaad tussen mijn benen spuiten, tegen mijn spleetje aan. Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw.

Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen. Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit. Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem.

Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal. Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok. Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld. Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen. Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes.

Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond. Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op.

Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht. Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne. Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrol naar mijn slaapkamer, naar mijn bed.

Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd. Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien. Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien. Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken. Hij stak er één van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje.

Ik trok mijn knieën omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte. Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen. Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen.

Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem.

Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen. Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken.

Hij kroop op zijn knieën tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken. Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma. Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht.

Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut. Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door.

De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut. Hij werd zo opgewonden dat hij twee vingers tegelijk naar binnen duwde. Ik trilde en huiverde en hij stopte onmiddellijk wat met hij deed. Is er iets mis? Maar wat je doet voelt heerlijk. Ik kan best zorgen dat er niets naar binnen gaat. Misschien mag ik mijn piemel erin steken, een heel klein stukje maar? Ik zal echt niet gaan spuiten, ik beloof het! Zijn vingers voelden wel lekker, maar het voelde toch niet helemaal perfect, op de een of andere manier.

Maar hij wilde zijn moeder niet kwetsen. Ik dacht erover na. Ik dacht er heel lang over na. Hij probeerde het met twee vingers, hij duwde en gleed naar binnen, maar niet helemaal, tot aan de tweede knokkel.

Misschien nog een klein beetje verder. Maar ik miste iets. Mijn zoon klopte aan mijn slaapkamerdeur. Hij schudde met zijn hoofd: Ik boog mij voorover en trok mijn spijkerbroek ook uit. Alleen maar het puntje erin. En je trekt hem eruit voordat je spuit, want het is alleen incest als je zaad in mijn kutje spuit. Hij likte en zoog aan mijn tepels terwijl ik zijn van voorvocht druipende lul vastgreep en ermee over mijn kutje streek.

Hij leunde achterover op zijn knieën, zijn lul stak uit zijn schaamhaar als een lans, terwijl ik kussens verzamelde en achter mijn schouders legde.

Nu kon ik goed met mijn hand bij mijn kutje komen. Hij keek mij diep in mijn ogen.


sperma in de kut incest

Marja werd rood en deed alsof het nooit is gebeurd maar ik zei dat ik hun meerdere malen gezien heb. We gingen onschuldig van start maar na een paar keer durven werd het steeds gekker. Ik moest me uitkleden en vingeren van marja en ik deed dit zonder problemen totdat ik voetstappen hoorden en marja en ik het bed indoken en onze naakte lichaampjes bedekte met de dekens. Marja deed een luchtkusje en ik gaf een knipoogje.

We deden de dekens van ons af en ik zag dat marja harde tepels had gekregen en een natte kut. Ik liep naar beneden in mijn nakie en ik hoorde toen kreunen uit de woonkamer komen. Mijn pa zat op de bank zich af te trekken op een pornofilm en ik wist dat dit het juiste moment was om door hem ontmaagd te worden.

Mijn pa zat zo in de film dat hij niet merkte dat ik naar hem kroop en met mijn hoofd nu bij zijn lekkere lul zat. Even deed hij zijn hand van zijn pik en ik deed die toen snel in mijn mondje en begon hem te pijpen. Mijn vader tilde me op en legden me op de bank neer en begon me te beffen.

Marja had dus zitten kijken hoe ik het er van af zal brengen en was geil geworden van mij en mijn vader. Nu ging mijn vader omhoog met zij tong en voelde hoe hij over mijn tepel ging. Ik had toen echt hele kleine tietjes en dus was ik wel een beetje jaloers op marja die al ondertussen cup b en ik zo goed als niks. Toen voelde ik mijn vaders stijve pik tegen mijn kutje aan en kreunde. Nu voelde ik zijn eikel tegen mijn maagdevliesje!

Zijn stijve piemel gleed tussen mijn benen. Zijn piemel was zo stijf dat ik dacht dat ik erop zou kunnen gaan zitten. Ik sloot mijn benen, ving zijn piemel er tussen en klemde hem stevig tegen mijn spleetje.

Onze kussen gingen maar door en door en ik sloeg mijn armen om hem heen, mijn handen gleden over zijn stevige billen en vonden zijn stuitje. Zijn handen gleden over mijn rug en over de zachte rondingen van mijn heupen. Plotseling had hij zijn handen op mijn zachte billen.

Even vroeg ik me af of hij mij daar wel aan mocht raken, maar mijn billen waren uiteindelijk toch een onderdeel van mijn rug? Ik duwde mijn kont naar achteren tegen zijn handen aan en hij kneep erin en trok mij stevig tegen zich aan. Dat voelde voor zijn piemel natuurlijk net alsof hij zich aftrok. Ik bewoog mij van hem af en hij trok mij weer tegen zich aan, en dat spelletje duurde net zolang, totdat ik voelde dat hij plotseling zijn zaad loosde, als een wilde hengst.

Ik voelde zijn warme zaad tussen mijn benen spuiten, tegen mijn spleetje aan. Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw. Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen. Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit.

Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem. Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal. Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok. Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld. Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen.

Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes. Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond. Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op.

Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht.

Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne. Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrol naar mijn slaapkamer, naar mijn bed. Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd.

Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien. Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien. Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken.

Hij stak er één van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje. Ik trok mijn knieën omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte. Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen. Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen.

Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem. Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen. Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken.

Hij kroop op zijn knieën tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken.

Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma. Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht. Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut.

Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door.

De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut. Hij werd zo opgewonden dat hij twee vingers tegelijk naar binnen duwde. Ik trilde en huiverde en hij stopte onmiddellijk wat met hij deed. Is er iets mis? Maar wat je doet voelt heerlijk. Ik kan best zorgen dat er niets naar binnen gaat. Misschien mag ik mijn piemel erin steken, een heel klein stukje maar?

Ik zal echt niet gaan spuiten, ik beloof het! Zijn vingers voelden wel lekker, maar het voelde toch niet helemaal perfect, op de een of andere manier. Maar hij wilde zijn moeder niet kwetsen. Ik dacht erover na. Ik dacht er heel lang over na. Hij probeerde het met twee vingers, hij duwde en gleed naar binnen, maar niet helemaal, tot aan de tweede knokkel. Misschien nog een klein beetje verder. Maar ik miste iets. Mijn zoon klopte aan mijn slaapkamerdeur.

Hij schudde met zijn hoofd: Ik boog mij voorover en trok mijn spijkerbroek ook uit. Alleen maar het puntje erin. En je trekt hem eruit voordat je spuit, want het is alleen incest als je zaad in mijn kutje spuit. Hij likte en zoog aan mijn tepels terwijl ik zijn van voorvocht druipende lul vastgreep en ermee over mijn kutje streek. Hij leunde achterover op zijn knieën, zijn lul stak uit zijn schaamhaar als een lans, terwijl ik kussens verzamelde en achter mijn schouders legde.

Nu kon ik goed met mijn hand bij mijn kutje komen. Hij keek mij diep in mijn ogen. Hij probeerde meteen om verder te duwen, maar ik kneep en hield hem onmiddellijk tegen. Alleen maar een klein stukje," hijgde ik, en liet de druk van mijn hand wat verminderen.

Zijn lul gleed door mijn hand, sneller dan ik had gepland en zijn eikel zat plotseling helemaal in mij. Ik kneep hard, om hem te stoppen. Hij zat er in. Rustig aan, anders zou er iets kunnen gebeuren.

Ik wist niet wat ik voelde. Mijn kutje werd helemaal open gerekt, net alsof ik wel drie vingers in mij had. Maar het was wel gevaarlijk. Ik keek naar zijn pik. Ik veegde met mijn hand over mijn kut. Het lekte daar gigantisch. Ik bracht zijn lul weer naar mijn kutje. Maar alleen een klein stukje! Hij duwde weer door mijn hand heen en hij kreunde op die speciale manier die mij vertelde dat hij op het punt stond om snel klaar te komen.

Hij trok hem eruit en hij speelde een tijdje met mijn klitje. Misschien was het al veilig om het weer een keertje te doen. Toen hij naar binnen duwde, voelde ik de stam van zijn lul ineens opzwellen en ik kneep meteen heel hard.

Ik voelde al een warme golf tegen mijn kut aan spuiten, net oen hij zijn pik eruit haalde. Hij spetterde mijn schaamlippen onder met zijn zaad. Ik tastte met mijn vinger en voelde de natheid van zijn zaad op mijn kutje. We namen samen een douche, we wasten elkaar liefdevol, en we gaven elkaar minutenlange hete kussen.

En al die tijd wilde ik zijn lul zo graag weer in mij voelen. Ik snakte er gewoon naar. Na het eten pakte ik zijn hand. Deze keer gingen we naar zijn slaapkamer. Zolang je maar niet binnen in mij klaarkomt, is het niet genoeg om mij zwanger te maken. Het is pas incest als je jouw zaad helemaal binnen in mij spuit. Het ziet er erg glinsterend uit. Het lijkt wel of het heel vochtig is. Hij tuurde in mijn geslacht.

Het was gewoon een beetje kutsap," zei ik. Nadat ik een keer of drie was klaargekomen, kuste hij zijn weg naar mijn borsten. Maar deze keer sloeg hij mijn borsten over en begon meteen mijn lippen te kussen.

Ik zuchtte en voelde een grote liefde voor hem door mij heen stromen. Steek hem er maar weer een klein stukje er in. We hadden dit al eerder gedaan en alles was steeds prima gegaan. Ik pakte zijn erectie vast, en leidde hem naar mijn kutje. Maar het probleem was dat hij besloten had om tegelijkertijd aan mijn tepel te zuigen, terwijl zijn lul in mij gleed. En doordat hij dat deed, schokten mijn heupen op een ongecontroleerde manier omhoog en plotseling zat de zijn hele lul in mijn kutje en een waas van genot kwam voor mijn ogen.

...
Gratis sexdate nu prive ontvangst delfzijl


Mijn neef stond nu klaar en keek naar mijn gevulde kutje en zei "ziet er niet naar uit alsof er nog meer bij kan maar ik ga het gewoon proberen en hij ging toen mijn kut in met zijn grote dikke lul. Hij stoten hard in me waardoor ik alleen maar "au au doe rustig in me au je neukt me te hard" kon zeggen.

Totdat mijn broer zijn lul diep in mijn keel deed en mijn mond begon te neuken. Mijn vader en oom likte nu samen mijn tietjes en mijn oom beet afentoe zachtjes in mijn harde geile tepeltjes. Mijn neef zat ondertussen bijna in mijn baarmoeder te neuken met die enorme grote lul van hem en hij zei "aaaaw ja nu gaat mijn pik helemaal in je geile kut en spuit ik lekker in je" en zijn lul ging er helemaal in waardoor ik zijn lul letterlijk in mijn baarmoeder zat en die spoot hij helemaal vol.

Nu was alleen mijn oom over me kapot te neuken en dat deed hij dan ook heel snel. Zijn lul ging in mijn kutje hij neukte me echt extreem hard. Mijn neefs pik werd schoongelikt door mijn moeder die zich ook nog steeds aan het vingeren was. Mijn broer zat op mijn buik en speelde met mij tietjes en trok zich af voor mijn gezicht.

Na een paar minuten zei mijn broer "ja ik kom weer klaar geile zusje van me" en spoot heel mijn gezicht onder met zijn sperma. Mijn moeder begon met mijn gezicht schoon te likken van sperma en toen hield mijn oom het niet meer en spoot ook zijn lading diep en goed in me.

Het voelde of mijn kutje ging ontploffen door de enorme grote lading sperma die in mijn kut zat en er straks uit zal spuiten. Mijn moeder ging weg bij mijn gezicht en liep snel naar mijn kutje toe. Mijn oom haalde zijn lul uit me en mijn moeders mond zat gelijk mijn benen, voeten en kutje schoon te likken van sperma. Nu werd ik dus ook nog gebeft door mijn eigen moeder en dat was de druppel voor mij en ik kwam hard en heftig klaar maar mijn moeder bleef door beffen.

Ze heeft me zeker een half uur lang gebeft en zelfs toen kwam er nog sperma uit mijn kut druipen. Uitgeput bleef ik daar kapot geneukt en vol sperma op de bank liggen. Mijn moeder had alle foto's en filmpjes van deze gangbang naar mijn vriendin gestuurd en die zei dat ze nog nooit zo geil was geweest en wou ook seks met mij hebben.

De volgende dag kwam ze langs en was het haar beurt om kapot geneukt te worden. Mijn broer heeft me nog een paar geneukt wat eigenlijk gewoon verkrachting was en is flink in mij klaar gekomen. Mijn vriendin en ik sturen nog steeds seks gerelateerde dingen naar elkaar en we laten ons 1 keer in de zoveel tijd neuken door mijn vader en oom. Ik ben nu 17 en ben eigenlijk erg blij dat dit gebeurd is want anders had ik nooit zoveel sekservaring op deze leeftijd.

Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Home Contact meest gelezen verhalen Weblinks. Gestraft met een incest gangbang Gepubliceerd: Ik stak mijn hand tussen ons in en mijn vinger gleed door dat plakkerige spul heen naar mijn kutje, waarna ik mijn opgezwollen clitoris masseerde. Ik explodeerde en viel bijna flauw. Gelukkig hield hij mij stevig vast aan mijn blote billen. Zonder woorden omklemden we elkaar een paar minuten, en daarna deed ik een stap achteruit.

Onze kussen waren heet en begerig. Op een keer liet hij mij los en pakte de zeep. Maar in plaats van zichzelf te wassen, waste hij mij, en dus waste ik hem. Wij wasten elkaar en toen ik bij zijn piemel aankwam was die zo hard als staal. Hij schoof zijn hand tussen mijn benen terwijl ik zijn penis waste, ik schoof zijn voorhuid op en neer, ik kneep, ik streelde, en ik trok. Al snel had het water alle zeep eraf gespoeld.

Ik staarde naar dat grote stijve ding voor mij en ik likte mijn lippen. Niemand zou het ooit te weten hoeven komen. Ik boog mij voorzichtig voorover en sloot mijn lippen net achter zijn eikel, en ik zoog zachtjes. Mijn tong wist nog precies wat hij moest doen, hij fladderde en dartelde in het rond. Ik trok mij mond eraf met een plopgeluid en ik keek op.

Met een tevreden kreun liet hij mij begaan en ik proefde en slikte, gelukkig en tevreden. Ik stond op en omhelsde hem, allebei waren we nog kleddernat en ik glimlachte tegen zijn fronsende gezicht.

Het is pas incest, als jouw piemel in mijn kutje gaat. En hij perste zijn lichaam weer tegen het mijne. Maar eerst wil ik dat je mij gaat proeven. Hij pakte een handdoek mee en sloeg die heimelijk om zich heen terwijl ik hem meetrol naar mijn slaapkamer, naar mijn bed. Ik vleide mij op mijn bed en spreidde mijn benen schaamteloos wijd. Eerst stond hij alleen maar te staren. Hij had nog nooit een kutje van dichtbij gezien.

Het was allemaal nieuw voor hem. Het was niet zoals op de foto's die hij had gezien. Mijn schaamlippen waren dik en glinsterend, en aan de bovenkant van mijn kutje zat een bloemknop die eruit zag, alsof er iets vanonder de huid probeerde door te breken.

Hij stak er één van zijn handen naar uit en wreef voorzichtig over dat knobbeltje. Ik trok mijn knieën omhoog en kreunde hevig toen zijn vinger dat ding aanraakte.

Hij begreep dat hij aan dat ding moest likken en hij leunde voorover om dat te gaan doen. Zijn vinger en zijn tong streden even om de buit, maar zijn tong schoof zijn vingers opzij en hij legde zijn lippen er omheen.

Hij zoog te hard. Ik gilde en jammerde van genot. Hij likte en zoog eraan en beet zachtjes met zijn tanden totdat ik gilde en kronkelde onder hem. Ik kreeg het ene orgasme na het andere, terwijl hij steeds andere manieren ontdekte om zijn moeder te behagen. Uiteindelijk moest ik hem gewoon wegduwen om weer op adem te kunnen komen. Zijn lul was helemaal stijf, zijn ballen waren omhoog getrokken.

Hij kroop op zijn knieën tussen mijn dijen, zijn lul was op mijn kutje gericht. Ik hijgde nog van mijn orgasme, maar ik hield mijn adem in, en hief mijn hoofd op, om te kijken hoe hij zichzelf begon af te trekken. Het duurde maar tien of twaalf slagen, totdat hij mijn wijd openstaande kutje bespatte met zijn sperma. Het spoot tussen mijn schaamlippen en het vermengde zich met de sappen die eerder hij met zijn mond had aangebracht.

Ik stak mijn hand naar beneden en wreef zijn zaad door mijn kutharen. Ik stak een met sperma bedekte vinger diep in mijn kut. Ik vond het heerlijk om al zijn zaad uit hem te zuigen, en hij likte al mijn kutsappen weg en slikte ze door. De dag daarna vingerde hij mijn wijd openstaande kut. Hij werd zo opgewonden dat hij twee vingers tegelijk naar binnen duwde.

Ik trilde en huiverde en hij stopte onmiddellijk wat met hij deed. Is er iets mis? Maar wat je doet voelt heerlijk. Ik kan best zorgen dat er niets naar binnen gaat. Misschien mag ik mijn piemel erin steken, een heel klein stukje maar? Ik zal echt niet gaan spuiten, ik beloof het! Zijn vingers voelden wel lekker, maar het voelde toch niet helemaal perfect, op de een of andere manier. Maar hij wilde zijn moeder niet kwetsen. Ik dacht erover na.

Ik dacht er heel lang over na. Hij probeerde het met twee vingers, hij duwde en gleed naar binnen, maar niet helemaal, tot aan de tweede knokkel. Misschien nog een klein beetje verder. Maar ik miste iets. Mijn zoon klopte aan mijn slaapkamerdeur. Hij schudde met zijn hoofd: Ik boog mij voorover en trok mijn spijkerbroek ook uit. Alleen maar het puntje erin. En je trekt hem eruit voordat je spuit, want het is alleen incest als je zaad in mijn kutje spuit. Hij likte en zoog aan mijn tepels terwijl ik zijn van voorvocht druipende lul vastgreep en ermee over mijn kutje streek.

Hij leunde achterover op zijn knieën, zijn lul stak uit zijn schaamhaar als een lans, terwijl ik kussens verzamelde en achter mijn schouders legde. Nu kon ik goed met mijn hand bij mijn kutje komen. Hij keek mij diep in mijn ogen. Hij probeerde meteen om verder te duwen, maar ik kneep en hield hem onmiddellijk tegen. Alleen maar een klein stukje," hijgde ik, en liet de druk van mijn hand wat verminderen. Zijn lul gleed door mijn hand, sneller dan ik had gepland en zijn eikel zat plotseling helemaal in mij.

Ik kneep hard, om hem te stoppen. Hij zat er in. Rustig aan, anders zou er iets kunnen gebeuren. Ik wist niet wat ik voelde. Mijn kutje werd helemaal open gerekt, net alsof ik wel drie vingers in mij had. Maar het was wel gevaarlijk.

Ik keek naar zijn pik. Ik veegde met mijn hand over mijn kut. Het lekte daar gigantisch. Ik bracht zijn lul weer naar mijn kutje. Maar alleen een klein stukje!

Hij duwde weer door mijn hand heen en hij kreunde op die speciale manier die mij vertelde dat hij op het punt stond om snel klaar te komen.

Hij trok hem eruit en hij speelde een tijdje met mijn klitje. Misschien was het al veilig om het weer een keertje te doen. Toen hij naar binnen duwde, voelde ik de stam van zijn lul ineens opzwellen en ik kneep meteen heel hard.

Ik voelde al een warme golf tegen mijn kut aan spuiten, net oen hij zijn pik eruit haalde. Hij spetterde mijn schaamlippen onder met zijn zaad.

Ik tastte met mijn vinger en voelde de natheid van zijn zaad op mijn kutje. We namen samen een douche, we wasten elkaar liefdevol, en we gaven elkaar minutenlange hete kussen. En al die tijd wilde ik zijn lul zo graag weer in mij voelen. Ik snakte er gewoon naar. Na het eten pakte ik zijn hand.

Deze keer gingen we naar zijn slaapkamer. Zolang je maar niet binnen in mij klaarkomt, is het niet genoeg om mij zwanger te maken.

Het is pas incest als je jouw zaad helemaal binnen in mij spuit. Het ziet er erg glinsterend uit. Het lijkt wel of het heel vochtig is. Hij tuurde in mijn geslacht. Het was gewoon een beetje kutsap," zei ik. Nadat ik een keer of drie was klaargekomen, kuste hij zijn weg naar mijn borsten. Maar deze keer sloeg hij mijn borsten over en begon meteen mijn lippen te kussen. Ik zuchtte en voelde een grote liefde voor hem door mij heen stromen.

Steek hem er maar weer een klein stukje er in. We hadden dit al eerder gedaan en alles was steeds prima gegaan. Ik pakte zijn erectie vast, en leidde hem naar mijn kutje. Maar het probleem was dat hij besloten had om tegelijkertijd aan mijn tepel te zuigen, terwijl zijn lul in mij gleed. En doordat hij dat deed, schokten mijn heupen op een ongecontroleerde manier omhoog en plotseling zat de zijn hele lul in mijn kutje en een waas van genot kwam voor mijn ogen.

Ik voelde de diepte en de volheid van zijn volledige penetratie. Maar mijn heupen vielen terug op het bed en ik trok zijn lul er vlug uit. Samen keken we naar zijn opgezwollen lul die een centimeter voor mijn kut wibelde en naar mijn hand die had moeten voorkomen dat hij te ver in mij ging. Er was geen sperma, geen druppel sperma te zien! Zijn penis zag er wel slijmerig uit, maar niet melkachtig, en in ieder geval niet natter dan normaal.

Ik opende mijn hand en drukte mijn vingers in mijn kutje. Het voelde niet anders an anders. Ik deed mijn vingers uit elkaar en keek naar het slijm. Het was dun en doorzichtig. Ik keek naar het gezicht van mijn zoontje, dat vol was van liefde en zorg. Je mag hem er wel weer in steken, want er is niets gebeurd en het is geen incest.

sperma in de kut incest

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES