• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Natte pruim dikke natuurlijke borsten

Patience Lague   / 22/12/2017

natte pruim dikke natuurlijke borsten

..

Prive ontvangst zeist blote borsten gratis

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Ondanks alles wat voor mijn neus gebeurd, kan ik de kreun van Ankie duidelijk horen.

Ankie verschuift een beetje en buigt nu ver voorover. Met haar hand vist ze de pik van Jerryl tevoorschijn. De grote bruine monsterpik komt tevoorschijn en steekt ver boven de boxershort uit.

Ankie streelt de stam en buigt er nu naar toe om een kusje op de eikel te geven. Het voorzaad glibbert over de rand dat Ankie met haar tong er vanaf likt. Ze lijkt zich niets meer aan te trekken van de aanwezigheid van de anderen.

Jerryl speelt met haar grote borsten en duwt zijn onderlichaam omhoog om zijn pik meer in de mond van Ankie te krijgen. Mijn blik dwaalt af naar Vera. Die stille genieter zit zich langzaam erg op te winden en doet er niets aan. Jacky krijgt haar wel zover, glimlach ik. Ik zie Jacky d'r hand al door de lies van Vera glijden. Die heeft haar benen ondertussen al wat uit elkaar gezet en geeft Jacky nu de ruimte die ze nodig heeft.

Ze draait haar hoofd naar Jacky en de vrouwen zoenen elkaar op de mond. Ik zie een duivels glimlachje over het zwart geschminkte gezicht van Jacky. Haar rode tong likt de lippen van Vera, die nu aarzelend haar lippen wat opent. Terwijl Jacky haar vingers over de stof tussen de benen van Vera laat glijden, zoent ze haar nogmaals op de mond. Vera sluit haar ogen en zoent Jacky nu vurig terug.

Een tongzoen volgt waarna Vera los lijkt te komen. Haar hand zoekt nu de borsten van Jacky op terwijl Jacky haar hand over de gladde stof van Vera d'r pakje laat glijden. Met één hand maakt ze het bovenste knoopje los. Ze streelt de hals van Vera en maakt dan nog een knoopje los. Knoopje voor knoopje komt het bovenlichaam van Vera bloot te liggen.

Vera d'r man zit ondertussen ook niet stil en heeft nu het jurkje van Jacky omhoog geschoven. Hij heeft nu net als ik vrij zicht op Jacky d'r kale poes. Met zijn vingers speelt hij nu met de poes van mijn vrouw. Vanaf waar ik zit kan ik zien dat ze behoorlijk nat begint te worden.

Hij neemt er de tijd voor en ik weet dat Jacky het heerlijk vindt als er de tijd voor wordt genomen als er met haar natte kut wordt gespeeld. De knoopjes vorderen nu gestaag en ik zie nu hoe Jacky het kledingstuk openschuift en omlaag zoenend naar de kleine borstjes van Vera schuift.

De tepeltjes zijn helemaal hard van opwinding en steken ver naar buiten. Jacky zoent het gebied rond de borsten terwijl Vera Jacky bij d'r hoofd pakt en de zwarte pruik aftrekt. Met haar vingers glijdt ze door de haren van Jacky, haar dichter tegen zich aan drukkend.

Jacky spreidt haar benen nu wijd voor de man van Vera. Twee vingers tegelijk steekt hij in de natte spleet van mijn vrouw. Relaxed heen en weer schuivend, vingert hij haar tot zijn hele vinger naar binnen verdwijnt.

Ik word afgeleid door een beweging op mijn schoot. Annet heeft haar onderbroekje uitgetrapt en buigt zich nu voorover. Mirjam buigt met haar mee en schuift zo meer voorover op mijn schoot. Een paar dunne stukjes textiel scheiden mijn pik nu van de natte, blote muts van mijn buurmeisje.

Ze schuurt over mijn pik waarop ik mijn handen onder haar truitje schuif. Ik voel dat ze geen beha aanheeft en lekker zachte jonge borstjes heeft. Met twee handen speel ik met de borstjes. Mirjam zoent de billen van Annet en streelt verliefd het zachte vlees van de bovenbenen. Nooit gedacht dat Mirjam zo'n vrije meid is. Ik rol de zachte tepeltjes tussen duim en wijsvinger en hoor een goedkeurend kreuntje.

Als ik eraan denk dat dit meisje straks misschien over mijn genotsknuppel glijdt dan slaat mijn hart pardoes een slag over. Iedereen was wel ergens mee bezig en schrikt zich nu wild. Ankie vliegt half overeind, de man van Vera trekt zijn hand onder de rok van mijn vrouw vandaan, Peter springt een halve meter omhoog en die arme Mirjam springt letterlijk van mijn schoot af. Annet plooit alles weer recht en gaat achterin de kamer aan de keukentafel zitten.

Mirjam durft haar niet aan te kijken en staat beteuterd naast me. Zelfs Jacky strijkt voor de goede orde haar rok maar even over haar bovenbenen, gaat wat rechter zitten en schuift haar benen naast elkaar. Ik moet bijna lachen om Jerryl die probeert zijn harde pik in zijn broek te werken. Ok, tijd om in te grijpen. De sfeer lijkt weer wat te ontspannen.

Die kijkt me verbouwereerd aan maar komt ook geleidelijk terug in haar rol. Oh en Piemelpiet, doe meteen het licht een beetje minder want bij het masseren is meestal niet veel licht. Het is nu een stuk schemeriger in de woonkamer. Ze schuift naast de man van Vera op de bank. Vera komt naar voren en heeft de onderste knoopjes van haar blouse dicht gedaan. Kom jij maar even hier om te ontspannen.

Vera haalt een matje achter de bank vandaan dat waarschijnlijk daar ligt om oefeningen te doen in de huiskamer. Ze legt het matje op de salontafel en gebaart Peter te gaan liggen.

Zelf gaat ze op haar knieën naast de tafel zitten. Peter is vreselijk gespannen en Vera doet haar best om hem daadwerkelijk te masseren. Ze kneed zijn schouders en rugwervels. Peter, doe even je shirt uit jongen, dan kan je moeder je beter masseren. Vera werkt met haar duimen op Peter z'n schouderbladen. Ze gaat er echt in op. Ik kijk de kamer weer eens rond en zie dat het dimmen van het licht in ieder geval Ankie heeft aangezet tot actie.

Ze ligt weer half over Jerryl heen en krabbelt hem met haar nagels over zijn buik. Hij ligt met zijn gezicht tussen haar borsten die nu als zachte meloenen tegen zijn gezicht aanliggen. Annet zit zo te zien ongeïnteresseerd aan de eettafel.

Mirjam zit naast Jacky en kijkt met toenemende interesse naar Ankie en Jerryl. Jacky heeft de hand van Chris alweer tussen haar benen liggen en geniet van zijn gefriemel. Jacky heeft haar hand nu ook op zijn broek gelegd en knijpt de man in zijn harde piemel. Die zijn lekker bezig denk ik. Voor mij werkt Vera aan haar zoon. Aangezien de warmte van de verwarming nu wel begint te werken, loopt Vera rood aan. Ik zie haar harde tietjes door de stof priemen. Even later zie ik haar wat vocht van haar voorhoofd wegvegen.

Ik neem aan dat je er nog wel wat onder aan hebt. We zijn hier met bekenden onder elkaar en Sinterklaas en de Pieten hebben heus wel eens een onderbroek gezien. Vera trekt haar broek uit en daar staat ze in een kanten string. Het gevalletje zit strak om haar kontje en waarschijnlijk dankzij Jacky ook enigszins in haar spleetje getrokken.

Peter kijkt zo te zien naar wat zijn zus aan het doen is met haar vriend. Die hebben het te druk om zich om de anderen te bekommeren. Jerryl speelt met het koordje dat de voorkant van de jurk bij elkaar houdt, ondertussen heeft hij de borsten vrij gemaakt en zuigt nu met zijn grote zachte lippen aan de tepels. Ankie schuift wat op haar kant en zoent Jerryl op zijn buik. Ze heeft zijn pik weer uit zijn broek gehaald en trekt die nu langzaam met grote halen af.

Nu het wat donkerder is hebben ze allemaal wat meer vrijheid. Vera is nu bij de onderrug van Peter aanbeland waarop ik zeg dat Peter zijn spijkerbroek uit moet doen, zodat zijn moeder zijn bovenbenen kan masseren. Peter doet maar wat graag wat hem gevraagd wordt en probeert onhandig zijn stijve in zijn onderbroek onzichtbaar voor de rest te houden.

Alsof dat nog wat uitmaakt. Als hij weer op zijn buik gaat liggen, staat Vera voorover om zijn billen te masseren. Ik leg voorzichtig mijn hand op Vera d'r billen en zeg haar dat ze het goed doet en dat ze het Peter naar de zin moet maken. Ook Vera kijkt nu af en toe naar Ankie en haar donkere minnaar. Ze moet er behoorlijk opgewonden van worden. Jacky heeft ondertussen de pik van Chris uit zijn broek gevist en trekt hem nu relaxed af terwijl hij zijn vingers door de gleuf van mijn vrouw haalt.

Mirjam zit er naast en kijkt er verlekkerd naar. Het laat haar niet onberoerd. Ze zit in de hoek van de bank en heeft haar benen opgetrokken naast zich liggen. Ze verandert haar houding in een kleermakerszit en heeft haar handen in haar schoot liggen. Ze verdwijnen onder haar rokje. Haar ogen zijn afwisselend gericht op de pik van Jerryl en die van de man van Vera. Als Ankie weer een keer naar voren buigt, zuigt ze aan het puntje van Jerryl z'n pik.

Die slaakt een tevreden diepe zucht. Ze likt nu geil de rand van zijn ondertussen ontblote eikel en neemt er ruim de tijd voor hem lekker nat te likken. Jerryl sabbelt ondertussen aan de meloenen van Ankie. Vera d'r massage is veranderd in een sensueel strelen van de billen van Peter.

Ze moet opgewonden zijn geraakt van alles wat ze meemaakt. Dit is voor mij het teken om actief deel te gaan nemen. Ik streel Vera d'r billen en laat mijn hand langs de ronding van haar bilnaad op en neer glijden.

Na een aantal keer laat ik mijn vingers verder tussen haar benen verdwijnen. Als reactie gaat ze wat wijder staan om me meer ruimte te geven. Ik voel nattigheid langs de binnenkant van haar dijen lopen en even denk ik dat het de warmte is. Met mijn vingers glijd ik langs de string en glibber lekker langs haar schaamlipjes. Als reactie gaat Vera Peter ook meer tussen zijn benen strelen. Ze heeft haar hand tussen Peter zijn bovenbenen geschoven en bewerkt nu het gebied waar vermoedelijk zijn ballen liggen.

Peter heeft zijn benen ook meer uit elkaar gedaan en geniet van de aanraking van zijn moeder. Als hij zijn kont even omhoog beweegt, pakt Vera tussen zijn benen door naar de voorkant.

De jongen kreunt hardop. Ik heb mijn vingers nu onder de string geschoven en glibber tussen de kutlipjes van Vera. Die beweegt nu haar natte pruim tegen het ritme van mijn vingers in. Ankie schuift de grote leuter van Jerryl in haar mond en slobbert duidelijk hoorbaar op zijn dikke lul. Ze schuift nog één keer een beetje op en tilt dan haar been op.

Jerryl bedenkt zich niet twee keer en schuift nu met zijn hoofd tussen de benen van Ankie en begint daar met zijn lange tong haar kutje te likken. De twee schuiven snel meer tegen elkaar aan en gaan helemaal op in hun standje Hij friemelt nog wat met het koordje van de jurk en daar valt de jurk in tweeën uiteen. Ze ligt met haar blote bovenlijf over hem heen, haar borsten drukken op naakte huid.

Het windt Mirjam zo te zien behoorlijk op. Ze heeft haar rokje wat omhoog geschoven en zit nu vrijelijk haar kutje te vingeren. Ze plukt aan de donzen schaamhaartjes en laat een vinger tussen haar jonge kutlipjes glijden. Eerst één en dan verdwijnen er twee vingers naar binnen. Met haar vrije hand speelt ze onder haar truitje met haar borsten. Peter draait zich om en Vera begint zijn bovenbenen te masseren. Ze heeft alleen maar oog voor die bobbel in zijn broek.

Als ze hem over zijn onderbroek streelt, schuif ik voorzichtig haar onderbroekje naar beneden. Vera stribbelt niet tegen. Het kanten gevalletje valt rond haar enkels op de grond. Ik heb ondertussen de mijter van mijn kop getrokken en de vervelende baard in een hoek gegooid. Ook het rode gewaad heb ik uitgetrokken zodat ik nu in een een lang wit nachthemd zit. Ik pak Vera d'r billen met twee handen vast en zoen haar nu op haar blote kont. Ik zoek haar bilnaad en beweeg me langzaam meer naar onderen.

Onder haar door streel ik nu haar lipjes aan de voorkant en glibber door de hele spleet naar achteren. Jezus wat is ze nat! En Vera, ik denk dat je die gespannen spieren in dat broekje ook moet masseren. Die zijn zo gespannen. Peter trilt zo te zien van verlangen.

Ze laat nu haar nagels over de stof glijden. Op de bank zie ik dat de donkere pik van Jerryl indrukwekkend diep in de keel van Ankie verdwijnt. Hij likt als een bezetene tussen haar benen en heeft zijn handen nu op haar billen. Chris heeft zijn broek ondertussen uitgedaan. Jacky staat op het punt hem te pijpen. Ik zie hoe ze langzaam naar een geknielde positie zakt op de bank. Daarbij heeft ze haar billen naar Mirjam toe die wild vingerend zichzelf ligt te bevredigen.

Ik zoen Vera tussen haar benen. Ik kan er nog niet goed bij. Daarvoor moet ze meer voorover buigen. Vera lijkt als was in mijn handen en wacht gretig nieuwe instructies af. Ik denk dat je Peter zijn gespannen spieren eens goed moet masseren. De natte spleet gaat gewillig uiteen en zonder moeite stoot ik door naar binnen. Ik neem wat kutvocht mee naar buiten en smeer het rond haar lipjes. Vera blijft over het onderbroekje van haar zoon strelen en knijpt af en toe in zijn dikke pik.

Zijn lichte onderbroekje vertoont nu een vochtig plekje. Onder het vochtige plekje zit natuurlijk zijn van voorvocht glibberige eikel. Ze neemt de tijd om op het plekje te zuigen en omvat zijn eikel nu met haar mond. Het plekje wordt er alleen maar vochtiger op. Door het voorover buigen is Vera d'r pruim bloter komen te liggen. Ik schuif van mijn stoel op de grond en ga op mijn knieën achter Vera zitten om haar kutlipjes van achteren te likken.

Ik hoor Vera zuchten en kreunen. Ook Peter laat van zich horen. Als ik even opzij kijk zie ik dat Jacky Chris ligt te pijpen. Haar hoofd gaat langzaam op en neer waarbij ze Chris voortdurend aankijkt. Mirjam streelt ondertussen de billen en bovenbenen van Jacky.

Die meid is ook heet! Terwijl ze wijdbeens op de bank ligt en drie vingers in en uit haar kut laat glijden, kijkt ze verlekkerd naar de kale kut van Jacky. Haar vingers strelen de dikke kutlippen van mijn vrouw die daarop kreunt en met haar kontje wat naar achteren schuift. Jacky speelt met de lipjes en laat haar vinger door de gleuf glijden. Als ik weer tussen Vera d'r benen doorkijk zie ik dat ze Peter zijn onderbroek behoorlijk nat heeft gemaakt. Ik besluit het stel nog verder op te geilen.

Als je nou eens op hem ging zitten en dan zijn harde spieren voorzichtig probeert te masseren. Zodra ze contact maakte, bewoog ze haar onderlichaam al heen en weer over zijn harde leuter. Ik stond op en ging naast Vera staan. Ze stak een hand onder mijn jurk en zocht mijn onderbroek op. Ik voelde hoe gretig ze haar hand over mijn onderbroek liet dwalen terwijl ze zo rustig mogelijk over de pik van haar zoon gleed. Ik trok de jurk over mijn hoofd uit en stond nu in een t-shirt en onderbroek naast Vera.

Opeens viel het me op dat Annet voor de bank bij Mirjam was gaan zitten. Haar hoofd was begraven tussen de benen van Mirjam. Die had op haar beurt nu twee vingers in de scheur van Jacky gestoken en bewoog die in en uit.

Jacky schoof nu heen en weer met aan de ene kant Chris zijn pik in haar mond en aan de andere kant de vingers van Mirjam die in en uit schoven. Ankie was overeind gekomen. Jerryl ging rechtop zitten en direct ging Ankie op haar knieën over zijn schoot. Ik zag hoe ze zich langzaam over de dikke pik van Jerryl liet zakken.

Toen hij er diep in zat greep hij haar billen en gromde hoorbaar. Ankie drukte haar borsten in zijn gezicht terwijl ze haar heupen kantelend op zijn pik wipte. Ze neukte hem zonder zijn pik uit haar te laten glijden. De donkere handen van Jerryl hielden haar billen vast en hielp haar mee heen en weer te bewegen.

Ik legde mijn hand op Vera d'r kleine tietjes en kneep in de harde tepeltjes. Dit wond haar nog meer op. Pak haar borsten maar beet zodat ze niet omvalt. Ik deed een stap opzij en keek nu tegen Vera d'r billen aan. Ik boog me voorover en greep de zijkanten van Peter zijn onderbroek beet. Vera wipte even op en ik schoof met een ruk Peter zijn onderbroek naar beneden.

Vera zat alweer op de harde worst van Peter heen en weer te glijden. Ik trok Peter zijn onderbroek helemaal uit en gooide het achteloos in een hoek.

Vera schoof nu met groot enthousiasme, haar bekken kantelend, haar onderlichaam over de harde pik van Peter. Ik ging weer naast Vera staan. Ze greep meteen mijn leuter door mijn onderbroek beet. Peter had zijn handen op de tietjes van zijn moeder en kneep nu onervaren in de puntjes. Vera schoof mijn pik langs de zijkant van mijn onderbroek naar buiten waarop deze tot mijn grote blijdschap de vrijheid tegemoet sprong.

Vera boog zich voorover en trok mij aan mijn pik dichterbij. Ik liet me meevoeren en voelde de zachte lippen van Vera gretig op mijn eikel. Door het voorzaad was ik al aardig glibberig. Vera smeerde mijn glibberigheid over haar lippen waarop ik mijn eikel naar voren tussen haar lippen duwde.

Langzaam liet Vera me in haar mond glijden. Mijn paal was keihard. In een geile trance gleed Vera heen en weer over haar zoon en met haar mond over mijn pik. Ankie wipte op en neer dat het een lieve lust was. Het was heel opwindend om haar op en neer te zien gaan op die dikke donkere paal van Jerryl. Maar opeens stond ze op en floepte de pik van Jerryl uit haar kut.

Ze deed een stap naar achteren en likte Jerryl over de lengte van zijn donkere neukstaaf. Ik rekte me uit en streelde haar over haar billen. Even keek ze achterom wie dat bij haar deed en stapte toen nog een klein stukje naar achteren.

Ze stond vlak bij Peter die nu recht haar natte pruim inkeek. Mijn vingers zochten ondeugend de lippen van Ankie op. Die draaide alleen maar met haar kont. Ze deed nog een klein stapje naar achteren en had nu Jerryl zijn eikel tussen haar lippen terwijl ze nog eens achterom keek.

Heel geil om te zien natuurlijk. Peter keek met geile blik tussen de benen van zijn zus, die zo te zien nog niet eens helemaal door had dat ze zo boven zijn gezicht stond. Peter draaide zijn hoofd en kuste zijn zus op haar bovenbeen.

Even keek ze vreemd op en schoof opzij. Peter was echter meer van plan en likte nu de vochtige binnenkant van Ankie d'r dijen. Ankie zuchtte en bleef toen gewillig staan met haar benen iets uit elkaar. Peter, met zijn handen op de tietjes van Vera, likte met een lange tong het neukvocht dat tussen de benen van zijn zus liep. Het was zo'n geil gezicht dat ik spontaan mijn pik diep in Vera d'r mond ramde. Ik streelde Vera door haar haren waarop ze me aankeek met mijn stamper in haar mond.

Geil gezicht, iedere keer weer. Ik keek haar doordringend aan en zei: Mirjam was een geil kind. Ze vingerde mijn vrouw en smeerde het kutvocht op haar eigen kutlippen. Annet likte het er gretig af. Hierna doopte ze d'r vingers weer in mijn vrouw d'r pruim en wreef vervolgens het glinsterend vocht op de lippen van Annet, boog zich voorover en zoende gepassioneerd Annet vol op d'r mond.

Wild vlogen er kledingstukken van de meisjes af en een moment later zaten ze in elkaar gestrengeld op de bank met de tietjes tegen elkaar en de tongen in elkaars mond. Jacky was bovenop Chris geschoven en nadat er wat kleding was uitgeschopt, had ze nu die vreemde prikker in de kut die mij toehoorde. Het was maar goed dat ik niet jaloers was; sterker nog, het wond me vreselijk op. Chris liet zich lekker rijden door haar en lebberde haar tepeltjes of zijn leven er vanaf hing.

Die blik van Vera vergeet ik nooit meer. Het was alsof ze op commando klaarkwam. Ik zag hoe ze haar lichaam even omhoog bewoog en met een vrije hand de pik van Peter op het juiste plekje richtte.

Sidderend schoof ze behoedzaam over de knalharde pik van Peter. Die keek even verschrikt om stevig kreunend omhoog te stoten. Met mijn pik in haar mond, kreunde Vera een lang uitgesteld genot dat deze avond bewaarheid werd. Ik voelde hoe Vera als een amazone op en neer ging op de pik van haar zoon. Als in slow motion genoot ze intens van iedere beweging. Het was alsof ze iedere seconden wilde vastleggen om er vervolgens jaren van te genieten.

Ik was allang blij dat ze nog aandacht voor mijn pik had want het werd er voor mij niet onplezieriger door dat ze zo geil werd van haar zoon. Peter greep de billen van zijn zus vast en trok haar wat naar zich toe. Terwijl Ankie die donkere heipaal diep in haar keel probeerde te krijgen, richtte Peter zich op en likte zijn zus over haar kutlipjes. Als door een mug gestoken, vloog Ankie overeind om zich vervolgens snel te laten zakken dat Peter erbij kon.

Haar kut was nu vlak boven zijn mond en zonder te weten wat hij precies moest doen, likte Peter de kut van zijn zus. Het was al een wonder dat hij het tot hier had volgehouden maar alles bij elkaar kon hij zich nu niet meer inhouden. Met een gesmoorde kreun kwam hij klaar en schokkend liet hij zijn zaad diep in de buik van zijn moeder achter.

Die liet de dikke pik zo lang mogelijk in zich zitten en draaide met haar kont om te genieten van de laatste momenten dat zijn pik nog hard was. Ankie stond weer rechtop en draaide zich om. Ze keek nu onze kant op en het was me wel duidelijk dat Jerryl haar van achteren ging nemen. Ankie's grote borsten bungelden boven Peter z'n gezicht die er meteen mee ging spelen en erop sabbelen.

Met een flinke kreun werd duidelijk dat Ankie hier niet vies van was. Vera liet mijn pik uit haar mond floepen en zoende Ankie op haar mond. Vera kreeg vochtige ogen en bracht een zwak "ja" uit. Vera keek me ondeugend aan en zei dat ze het maar moest proeven.

Ik vond het niet erg. Ankie boog zich nu naar mijn lul en gewillig nam ik een betere positie in zodat ze er bij kon. Ze zoende mijn blote glibberige eikel en liet 'm even tegen haar natte lippen staan. Vera streelde mijn ballen en zei dat Sinterklaas dit jaar wel heel aardig voor de kinderen was.

Ankie zoog me geraffineerd af. Vera nam de moeite om van Peter af te stappen die onder haar uit wilde. Terwijl hij opstond, ging Vera op haar knieën zitten en begon zijn pik schoon te likken. Peter kreunde en keek ongelovig naar het op en neer gaande hoofd van zijn moeder. Zijn halfharde pik verdween keer op keer in haar mond; ze zoog het laatste restje sperma uit haar zoon. Ik zag dat de jongen al snel weer een harde pik kreeg.

Stevig kreunend pompte hij nu zijn lul in de mond en binnen een minuut kwam hij voor de tweede keer klaar. Jong zijn heeft zo z'n voordelen. Vera likte met haar tong over de eikel tot de jongen trillend zijn pik uit haar mond terugtrok.

Die was wel even klaar nu. Die was zo geil als boter. Helaas kwam ze niet terug voor mijn pik. Ze liep naar haar man die met Jacky bezig was. Ik had echter geen klagen. Ankie ontfermde zich goed over mijn harde pik. Ik waagde het nu om haar dikke tieten vast te pakken. Met mijn duim en wijsvinger draaide ik plagend haar tepeltjes. Ik zag Jerryl stevig werken.

Zijn pik moest haar behoorlijk oprekken. Opeens liet ze mijn pik uit haar mond glijden, draaide zich om en trok Jerryl op de salontafel. Gewillig ging hij er languit op liggen met zijn gevaarte omhoog. Ankie stapte over hem heen en duwde zijn pik weer in haar natte pruim. Ze gebaarde me achter haar te gaan staan. Het werd me wel duidelijk wat ze wilde. Terwijl zij over Jerryl heen gleed en hij op de tepels van Ankie zoog, ging ik achter Ankie staan en zag dat er nog een gaatje over was die iemand al glibberig voor me had gemaakt.

Ik duwde mijn pik tegen de bruine krans en voelde hoe de strakke opening gewillig tegen het puntje van mijn eikel aankwam. Bij iedere glijdende beweging van Ankie duwde ik mijn pik wat steviger tegen haar anus. De eikel schoof een stukje naar binnen maar kwam er snel weer uit.

De volgende keer duwde ik wat meer en daar zat mijn eikel in haar. Met een paar stoten kwam ik steeds dieper in het nauwe kanaal. Ankie hijgde nu stevig en kronkelde tussen ons in. De meisjes Mirjam en Annet hadden hun benen verstrengeld.

Ik zag een paar handen over de billen van Annet gaan terwijl de lichamen tegen elkaar bleven wrijven. Die hadden elkaar gevonden. Hun tongetjes flitsten over elkaars lippen en hun vingers verkenden het lichaam van de ander. Strelend vonden ze een weg naar elkaars borstjes.

Mirjam had nu haar knie wat opgetrokken waarop een hand van Annet over de jonge kutlippen van Mirjam streelde. De natte lipjes weken uiteen waarop Annet met twee vingers door de gleuf gleed. Ze duwde ze voorzichtig bij Mirjam naar binnen die op haar beurt kreunde van genot. Annet sloeg haar beide benen om Mirjam heen waarop Mirjam hetzelfde bij Annet deed. Ze zaten nu dicht op elkaar. Hun vingers friemelden tussen de benen in en beide meisjes waren de wereld om hen heen vergeten.

Ik zag hoe de puntige tietjes tegen elkaar plat gedrukt werden en hoe ze hun best deden de warme kadetjes tegen elkaar te wrijven. De handen waren druk bezig en aan de bewegingen te zien waren ze druk bezig een hoogtepunt te bereiken. Mijn ogen volgden Vera die naar haar man was gelopen. Ze had 'm gezoend en ongetwijfeld verteld dat ze hun zoon had geneukt. Het was overduidelijk dat ze nog niet voldaan was. Met grote lenigheid zette ze haar voet op de leuning van de bank en schoof zo met haar kut voor Chris maar ook Jacky d'r gezicht.

Chris pakte Vera d'r heupen met twee handen vast en zoende haar tussen haar benen. Jacky aarzelde geen ogenblik en likte meteen Vera d'r gleuf aan de voorkant.

Vera moest steun zoeken om niet meteen om te vallen. Jacky reed relaxed op de harde pik van Chris terwijl ze samen met hem zijn vrouw likten. Jacky wist hoe ze een vrouw moest bevredigen en likte met precisie en toewijding het knobbeltje tussen Vera d'r benen. Vera stond zelf aan haar tepeltjes te trekken en haar borsten te strelen. Het was heerlijk om Jacky te zien genieten als middelpunt van dit echtpaar. Vera ging met haar handen door Jacky d'r haar en trok haar hoofd dichter naar haar kale kut.

Chris sabbelde verlekkerd op Jacky d'r borsten die daarop haar heupen steeds sensueler draaide om de pik diep in haar in haar gaatje te laten ronddraaien. Onder me begon Ankie wilder te bewegen en hoorde ik ook Jerryl grommen. Ik zag dat ze wild aan het tongzoenen waren en niet veel later kreunde Ankie gesmoord in de keel van Jerryl. Die stootte wild omhoog vanonder Ankie. Ik liet mijn pik uit Ankie glijden en plofte in een vrije stoel en genoot van het uitzicht.

Ik ging lekker breeduit zitten en speelde wat met mijn ballen. Mijn pik wipte halfhard op en neer. Terwijl ik Jacky en Mirjam volgde, gleed Ankie dichterbij. Ze keek me aan en likte aan mijn ballen. Op een of andere manier was het haar duidelijk dat ik het graag langzaamaan wilde doen en nam dan ook haar tijd.

Het enig wat ze tussendoor zei was: Om je vrouw met een ander stel bezig te zien. Vera had nog andere plannen. Ze zette haar been weer op de grond en nam Jacky bij de hand. Met tegenzin stapte ze van Chris af en liet zich meenemen naar de keuken. Chris volgde hen gewillig. In de keuken stond een eiland met wasbak en kraan. Vera stapte op een stoel en ging op het eiland zitten.

Ze gebaarde dat Jacky aan de andere kant moest gaan zitten. Chris hielp ze om een comfortabele houding aan te nemen. Jacky keek verbaasd naar wat er ging gebeuren maar was te geil om niet mee te willen doen. Vera zette de kraan aan. Het was een kraan om groente te wassen en had daarom een soort douchekop met zachte stralen. De temperatuur werd geregeld en Vera ging achterover liggen. Chris hielp haar daarbij. Haar tepeltjes waren helemaal hard dus het moest haar wel enorm opwinden.

Jacky pakte de douchekop en richtte de stralen op Vera d'r dijen. Ontspannen lag Vera achterover te genieten van de warme stralen. Chris speelde met haar borsten en kneep zachtjes in haar tepeltjes.

Jacky richtte de straal water op Vera d'r billen. Vera had haar benen opgetrokken en gespreid. Jacky verminderde de kracht van de straal tot een plagerig straaltje en mikte op de anus van Vera.

Die kreunde verrast en trok nu haar benen op en hield deze vast met een hand in haar knieholte. Jacky richtte de straal nog eens op de anus en Vera kronkelde van plezier over het eiland. Jacky boog voorover en kuste Vera op haar kutlipjes. Vera boog zich naar voren om te kijken hoe het eruit zag en zakte toen met een kreun weer achterover. Met haar hoofd achterover kon ze Chris zijn pik likken.

Zijn pik gleed over Vera d'r gezicht terwijl zij zijn ballen probeerde te kussen. Jacky zwaaide de straal water nu van Vera d'r billen, naar d'r anus en weer over haar bovenbenen. Ze zorgde er voor dat ze Vera niet op haar schaamlippen sproeide. Vera draaide echter hunkerend met haar onderlichaam om wat van het water op haar poesje te vangen. Chris drukte nu zijn eikel tegen Vera d'r lippen. Gewillig liet ze de eikel tussen haar lippen en sabbelde op het uiteinde van zijn pik. De knobbel gleed naar binnen om glimmend van het vocht weer naar buiten te glijden.

De tweede keer duwde Chris zijn pik dieper in Vera. Kreunend gleden haar lippen over zijn pik. Jacky stond op en ging met haar knieën over Vera heen zitten maar met haar kont naar Chris en Vera toe. Ze gleed met haar poesje over de buik van Vera. Chris liet meteen zijn handen over de heerlijke billen van mijn vrouw glijden. Jacky gleed naar achteren en likte Vera d'r gleuf terwijl ze even opkeek om te zien of ik het volgde. Ankie likte vol overgave mijn rechtop staande leuter.

Haar tong gleed langs de onderkant van mijn pik en sabbelde aan het uiteinde van mijn eikel. Terwijl zij relaxed likte en streelde, keek ik toe hoe Jacky overeind kwam. Haar poesje was vlak boven die van Vera. Met de douchekop sproeide ze nog steeds op de gevoelige anus van Vera. Ze legde de douchekop in de spoelbak en leunde voorover. Ik zag hoe ze een straaltje pis liet lopen dat nu op Vera d'r poesje terecht kwam.

Vera speelde nu met de kutlipjes van Jacky en hield die open alsof ze aan wilde geven dat ze door kon gaan met het geile spelletje. Jacky keek me aan en beet op haar lip. De geilheid droop van haar gezicht. Ik kon zien dat haar tepels helemaal hard waren van opwinding. Een tweede straaltje urine droop uit haar kut op Vera d'r natte schaamlippen.

Vera gleed nu met haar hand over Jacky d'r poesje die pardoes weer een straaltje liet lopen. Vera's natte vingers gleden nu tussen Jacky d'r benen en streelden Jacky d'r klitje. Weer kwam er een beetje urine vrij en deze keer liet Vera het over haar vingers lopen. Met twee natte handen nam Vera haar eigen borsten in haar handen en smeerde ze in met Jacky d'r pis. Geil kreunend sabbelde ze op Chris zijn leuter waarna Chris zijn leuter even uit Vera d'r mond liet glijden om een likje van de tepels van Vera te nemen.

Wat een contrast vormde dit geile spel met de tedere geilheid van de hitsige tieners Mirjam en Annet. Zachtjes kreunend streelden ze elkaar en golfden ze harmonieus als een siamese tweeling op en neer. Kleine smakkende geluidjes verrieden de soppige status van de tienerkutjes.

Nu ze de bank voor zich alleen hadden, waren ze er bij gaan liggen en zoenend en strelend lagen ze dicht tegen elkaar aan. Aangezien de benen in elkaar gestrengeld waren, moesten de kutjes elkaar wel raken en de neukbewegingen die Annet maakte, moest dus wel voelbaar zijn voor Mirjam die met haar rug tegen de leuning van de bank aan lag. Terwijl Mirjam haar handen over de billen van Annet liet gaan en deze dichter naar zich toe trokken hun kutjes nog meer op elkaar te krijgen, zag ik Annet spelen met de borstjes van Mirjam.

Met tedere bewegingen ging zij met haar wijsvinger over de uitstekende tepels van Mirjam. Even zakte Annet met haar hoofd naar beneden om de tepel te zoenen. Met haar wijsvinger gleed ze over de natgemaakte, hard geworden tepel. Het tepeltje verstijfde en bewoog mee met de plagerige aanraking van de wijsvinger.

Ik zag hoe Annet haar eigen harde tepel tegen die van Mirjam drukte en zo cirkelbewegingen maakte rond het tepeltje van Mirjam. Toen ik opzij keek moest ik binnensmonds wel een beetje lachen.

Daar zaten Peter en Jerryl gebroederlijk naast elkaar met hun halfharde pik in hun hand. Ze trokken zich loom af als een stel tieners die bij het kijken van een pornofilm niet te snel klaar wilden komen.

Beiden waren ze onder de indruk van het lesbische spel op de bank. En ik vermoedde dat ze zich er weldra mee zouden gaan bemoeien. Ankie keek me, sabbelend op mijn ballen, geïnteresseerd aan.

Ankie lachte even en liet haar tong speels over mijn ontblote eikel glijden. Tjezus wat was die griet heet. Ik moest me wel inhouden om mijn lading niet over haar gezicht te schieten alhoewel het idee me steeds meer aanstond.

Mijn blik was meteen weer gericht op Jacky en het echtpaar. Terwijl Jacky met haar kont omhoog zat en de kutlipjes van Vera likte, zoog Vera nog steeds op de pik van Chris.

Jacky liet weer een beetje urine lopen dat via de nek van Vera tussen haar borsten gleed richting haar buik. Ik zag aan het op-en-neer gaan van de buik van Vera dat ze opgewonden kort adem haalde. Jacky gleed nu met haar borsten over de buik van Vera. Chris had een opstapje gepakt en was daar op gaan staan. Hij richtte zijn pik op het natte gaatje van Jacky en stootte grommend zijn dikke pik in haar.

Verrast stopte ze even met het likken van Vera d'r lippen. Heen en weer gestoten door de diepe halen van Chris, gleed ze over het lichaam van Vera. Na een aantal diepe stoten, schoof Jacky naar voren. Echt iets voor haar om plagerig midden in een lekkere actie weg te glippen zodat je bijna smeekte om klaar te mogen komen om even later in een nog lekkerdere situatie terecht te komen.

Zo ging het nu ook. Ik moest wel lachen om het beteuterde gezicht van Chris, die weer van het krukje af stapte om Vera weer aan zijn pik te laten zuigen, wat ze dan ook gewillig deed. Met een duivelse glimlach gleed Jacky met haar natte kut over de buik van Vera. Ze ging op haar knieeen zitten en zat nu min of meer op Vera d'r onderbuik.

De gladde natte poezen hingen nu boven elkaar. Met haar vingers friemelde Jacky aan het knobbeltje en de glibberige lipjes van Vera. Ze pakte, voor mij goed zichtbaar, de kutlipjes van Vera en trok deze uit elkaar. Jacky boog wat voorover en kantelde daarbij haar heupen naar voren.

Onaangekondigd liet ze haar pis de vrije loop en klaterde zo onverwacht een harde stroom gele zeik over de openstaande kut van Vera. Vanonder Jacky klonk een kreun en was een huivering zichtbaar.

Jacky ging weer zitten en had nog wat urine over. Ze liet het lopen en ving het op met haar hand. Vervolgens wreef ze het over de binnenkant van de dijen van Vera. Met twee vingers wreef ze door de zeiknatte kut van Vera die grommend kronkelde onder de duivelse Jacky. Chris kreeg waarschijnlijk niet alles mee van wat er gebeurde maar ongetwijfeld kreeg zijn leuter een ferme zuigbeurt. Ik zag hoe hij genoot van de verhoogde opwinding van zijn vrouw. Hij neukte nu de keel van Vera die zich af en toe verslikte in de paal van haar man.

Jacky speelde verder met de kut van Vera. Voor mijn genot likte ze opzichtig haar glimmende vingers af en keek me daarbij strak aan. Ze glimlachte en ik zag dat ze zich prima vermaakte. Ik knipoogde naar haar en genoot op mijn beurt van wat ik zag en het gevoel van de zuigende mond van Ankie, die ook wel door had wat er gebeurde en me heerlijk relaxt likte. Jerryl was opgestaan en naar de twee vrijende tienermeisjes gelopen.

Hij ging op zijn knieeen voor de bank zitten en speelde ondertussen met een hand met zijn ballen. Met de andere hand streelde hij teder Annet door haar haar. Het meisje keek even op en liet Jerryl zijn gang gaan. Hij liet zijn hand over haar schouder gaan en aaide haar over haar rug. Met twee vingers gleed hij langs haar zij en de zijkant van haar borst. Annet liet hem zijn gang gaan.

Hij wisselde van hand en streelde nu Mirjam over haar haar. Ook zij keek even op en liet Jerryl zijn gang gaan. Net als bij Annet streelde hij Mirjam over haar rug. Met rustige bewegingen liet hij het meisje wennen aan zijn aanwezigheid. Hij wisselde weer en streelde weer Annet over haar rug.

Ditmaal nam hij zijn tijd en kwam steeds lager met zijn hand. Eerst tot vlak boven haar billen maar een paar minuten later had hij de billen vol in zijn handen.

Het meisje wreef nog steeds met haar poesje tegen die van Mirjam aan maar had ondertussen ook de hand op haar billen geaccepteerd als onderdeel van hun spel. Jerryl bewoog voorzichtig naar de zijkant en vond zo ook de binnenkant van de dijen van Mirjam. Bij het strelen van de billen van Annet, kwam zijn hand meermaals in aanraking met de dijen. Nu gleed zijn hand van de billen naar de dijen en terug.

De hand was volkomen geaccepteerd. Hij nam een van de billen van Annet in zijn hand en liet zijn vingertoppen tussen de bilspleet glijden. Steeds brutaler ging zijn hand lager tussen de bilspleet. Ik zag tegelijk met Jerryl dat Annet meer van de hand wilde en haar benen wat opende om de hand meer ruimte te geven.

In gedachten feliciteerde ik Jerryl met zijn subtiele aanpak. Zijn vingers gleden door de bilspleet en kwamen uiteindelijk op het been van Mirjam terecht, dat tussen de benen van Annet lag.

Hij nam een stukje bovenbeen van Mirjam mee en gleed toen de omgekeerde weg weer terug door de bilspleet. Een zacht kreuntje klonk uit de mond van Annet. Met haar natte kut schuurde Annet nu over het bovenbeen van Mirjam. Ik kon goed zien hoe de lipjes van het jonge kutje natte sporen achterliet op het been van Mirjam.

Jerryl bewoog zijn vingers weer door de bilspleet en zorgde er nu voor de lipjes van Annet te strelen. Vandaar vervolgde hij zijn weg over het bovenbeen van Mirjam en streelde haar met vlakke hand aan de binnenkant van haar dij. Mirjam reageerde door haar been wat op te trekken waarme ze in feite haar kutje meer tegen dat van Annet aanwreef. Jerryl streelde nu de bereikbaar geworden onderkant van het been van Mirjam. Zijn hand kon nu dichter bij haar kutje komen alhoewel Annet er nog volledig bovenop lag.

Annet wilde blijkbaar dat Jerryl beter bij haar kutje kon komen, want ze drukte haar kont naar achteren waardoor er meer ruimte kwam tussen haar en Mirjam. Ik zag hoe Annet de aandacht van het tongzoenen verlegde naar het kussen en sabbelen van de borsten van Mirjam.

De vingers van Jacky verdwenen tussen de van opwinding gezwollen schaamlippen van Vera. Ze kon gemakkelijk haar twee vingers in die doos kwijt en vingerde haar even. Glanzend van het zachte kutvocht kwamen de vingers weer tevoorschijn en weer likte Jacky ze opzichtig af.

Mijn pik maakte een sprongetje en ik beet op mijn lip om niet klaar te komen. De vingers verdwenen weer en na even wild gevingerd te hebben, smeerde Jacky haar borsten in met het geile vocht. Glinsterend staken haar tepels naar voren.

Met een strelend gebaar vingerde Jacky nu Vera en zichzelf. Chris hield het niet meer en kwam luid klaar in de keel van Vera. Die maakte wat kokhalsende geluiden maar zoog vol overgave aan de neukende leuter van Chris. Naschokkend klapte hij voorover en moest zich vasthouden aan het aanrecht om niet om te vallen. Hij liet zich uitgeput vallen op een keukenstoel.

Vera moest duidelijk even bijkomen van de activiteiten en liet Jacky maar even haar gang gaan zonder zelf actief te zijn. Jerryl gleed nu met zijn hand tussen de benen van Annet. De hand gleed over de van geilheid gladde dijen richting het kale kutje. Plagend raakte hij haar kutje niet aan maar gleed met zijn hand weer naar beneden. Daar had hij de ruimte gekregen en kon nu ook de binnenkant van de dijen van Mirjam strelen.
natte pruim dikke natuurlijke borsten

..Gratis pijpen sperma slikster

  • Ik besluit het erop te wagen en kijk welke kant het opgaat deze avond. Zijn grote neger pik diep in haar strakke kontje.
  • Escort ontvangt erotich contact
  • Neukn eikel likken
  • SEXDATE VENLO SEX 30 EURO

Sex worstelen shemale sex dating


@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES