• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Meester zoekt slavin piercing in kut

Carmine Lamoureaux   / 24/12/2017

meester zoekt slavin piercing in kut

Er was gewoon bereik gezocht voor de afstandsbediening van de eitjes, want deze begonnen weer te trillen. Toen hoorde ze ook Monique naar beneden gaan. Anouk begon met de wasbak, toen de vloer, de douche en tot slot het vieze toilet.

Ze was er net weer mee klaar toen de 2 meesteressen de badkamer weer betraden. Ze begonnen met de inspectie. Anouk zag hoe Monique de rijzweep in de aanslag hield. Anouk gaat op haar knieen met haar gezicht richting de toiletbril maar stopt op een stukje ervan af op dat moment gaat er een geweldige schrok door haar onderlichaam van de plug in haar sterretje en wordt haar gezicht hard op de toiletbril geduwd.

Likken slet schreeuwt Meesteres Margo naar Anouk en Anouk kan niet anders dan de toiletbril gewillig aflikken. Nadat Anouk de gehele bril heeft afgelebberd wordt ze aan haar haar omhoog getrokken en met haar handen tegen de muur gezet wat volgt is een serie van 20 zweepslagen op haar rug en billen waarbij Anouk mee moet tellen en als ze schreeuwt of kreunt beginnen ze weer opnieuw.

Zo en nu ga je dat vieze sletten lichaam maar eens goed schoon maken zegt Monique ik kom je over 10 minuten halen die kut moet helemaal glad zijn en alles schoon slet.

Met een gooi wordt de deur dichtgesmeten en van buiten op slot gedaan. Tien minuten later staat Anouk klaar gedoucht en geschoren maar er komt nog niemand als de plug in haar ster ineens vol stroom geeft waardoor Anouk op haar knieen zakt en begint te huilen van de pijn.

Achter de deur staat Margo die schreeuwt op je knieen en stop met huilen sletje je meester heeft je uitgeleend aan ons en je hebt te gehoorzamen en niet te zeuren.

Na een tijd gaat de deur open en staan zowel Meesteres Margo en meesteres Monique in de deuropening gekleed in zwart lak met open kruis en hele hoge laarzen. Hun haar is in een staart en hun borsten staan recht vooruit.

Anouk wordt gewenkt dat ze moet volgen en doet dit maar snel bang voor de schrok die ze anders krijgt. Ze lopen naar de kelder waar een deur met een groot slot erop wordt opengemaakt en een volledig ingerichte SM kelder te voorschijn komt met daarin een kruis aan de wand een foltertafel en heel veel kettingen en machines waar Anouk echt doel niet van kan bedenken.

De tepelklemmen gaan op Anouk haar tepels en deze worden verbonden met een ketting op haar klit wordt een klem gezet waar ook een ketting aan komt deze wordt weer verbonden tussen haar tieten met de andere ketting.

Margo trekt eraan om te voelen of het allemaal wel stevig zit waardoor aan zowel Anouk haar tepels als klit getrokken wordt. Dit doet pijn en Anouk schreeuwt hard Monique staat ernaast en zegt tegen Margo zal ik haar mond een dicht houden. Anouk stribbelt tegen maar als ze dat doet wordt er hard aan de ketting getrokken. Ze likt alsof haar leven ervan af hangt en krijgt af en toe een beetje lucht binnen langs de hoeken van haar mond als daar ruimte voor is.

Na een tijdje likken voelt Anouk dat meesteres Monique begint te schokken en deze komt spuitend klaar op haar mond waarbij ze schreeuwt dat Anouk moet likken en drinken. Anouk likt al het vocht van haar gezicht. Hmm wat smaakt die dame goed. Ze komt op Anouk af en duwt haar slanke kontje tegen het gezicht van Anouk.

Anouk gaat voorzichtig met haar tong over de anus van Margo, blijkbaar moet het harder want Anouk voelt dat er weer aan de kettingen getrokken wordt. Haar arme tepels en klitje. Margo lijkt het heerlijk te vinden, ze vingert zichzelf terwijl ze steeds harder haar kont in het gezicht van Anouk drukt. Dan komt ook Margo klaar, keihard gilt ze het uit.

Anouk liegt dat ze het lekker vond. Monique vertelt dat ze het nog nooit geprobeerd heeft en ook zei duwt haar stevige kont in het gezicht van Anouk.

Toen het niet snel genoeg gebeurde voelde ze weer een helse pijn van de kettingen. Ze ging het toch maar proberen. Ze had verwacht dat het vreselijk smerig zou smaken, maar dat viel mee, maar lekker dat vond ze het ook niet. Na een tijdje had Monique genoeg gehad en trok haar billen van Anouk af.

Toen rinkelde de deurbel, Monique keek teleurgesteld op de klok, dat gaf Anouk al een idee wie dat kon zijn.

Monique liep naar boven en even later kwam ze inderdaad binnen met Marco. Hij keek hoe ze daar vastgebonden met kettingen aan haar lichaam lag. Anouk keek toe hoe Monique een briefje van 50 euro aan Marco gaf. Monique haalde haar gewone fototoestel op, dan kreeg ze scherpere plaatjes zei ze.

Anouk voelde zich zo vernederd op deze pijnbank, gefotografeerd worden en niets wat ze eraan kon doen. Toch wist ze dat dit was wat ze wilde. Anouk mag ze zich aankleden en verlaten ze de woning van de dames. Anouk neemt weer plaats naast Marco en ze rijden naar de andere kant van de stad. Zo zegt Marco nu gaan we eens zorgen dat jij alleen nog maar iets in je geile sletten kut krijgt tot ik dat toesta.

Hij geeft Anouk een hand en stelt zich voor als Pieter het broertje van Marco. Marco geeft Anouk de opdracht zich helemaal uit te kleden en plaats te nemen op de gynaecologen stoel. Haar benen worden vastgezet over de beugels met riemen en haar handen worden boven haar hooft geboeid vastgezet.

Zowel Marco als Pieter doen rubber handschoenen aan en er wordt een schaal met naalden en piercings naast haar gezet. Anouk krijgt een gag in haar mond dit om schreeuwen te voorkomen en een blinddoek om zodat ze niet ziet wat er komt. Ik vind piercings zelf ook erg mooi en als Meester het zo wil, mij vastgeketend op een tafel, dan gebeurt het zo.

Ik voel een felle prik door mijn linkertepel en geef een korte schreeuw. De pijn is erg venijnig. Ik voel dat er een ring door mijn tepel getrokken wordt.

De eerste piercing zit. Dan wordt mijn rechtertepel vastgepakt en voel ik weer die felle pijn. Doordat ik nu weet wat ik moet verwachten zet ik me meer schrap, maar daardoor is de pijn nog heviger! De tweede piercing wordt geplaatst. Mijn tepels zijn nu versierd met 2 ringen, klaar voor gebruik voor mijn Meester. Wij gaan even pauzeren, jij wacht maar. Ik hoor gerommel en gepraat, maar kan het niet volgen. Ik probeer me te ontspannen maar ben stijf van het lange liggen.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de heren weer bij me komen. Als het al zeer doet bij mijn tepels, zal het bij mijn klitje wel helemaal pijn doen. Ik probeer rustig te ademen en me er op te concentreren. De prikkende pijn is erg hevig, ik voel de tranen in mijn ogen schieten. Het is maar goed dat ik vast lig, ik kan mijn klitje niet wegtrekken.

De ring wordt er snel in gezet en ik ben nu geringd met 3 ringen. Meester geeft me een zoen op mijn mond en zegt trots op me te zijn. Meester laat de piercer uit en we zijn weer samen. Hij streelt mijn borsten en klitje zachtjes, dat werkt ontspannend en pijnverzachtend. Meester trekt dan snel de tape los en verwijderd de knijpers van schaamlippen. Erna maakt Hij me los van de tafel. Banden en gezichtskap af, helemaal bevrijd. Hij leidt me naar een grote spiegel, waar ik het resultaat kan bekijken.

Het staat mooi en sexy. Mijn tepels staan fier naar voren en zijn wel rood van de piercing. Ik trek mijn schaamlippen iets weg en zie een zilveren glinstering op mijn klitje. Ook hier is het rood van irritatie, maar het is een mooi gezicht. Meester staat naast me en kijkt mee. Ik maak heerlijke broodjes klaar met zalm, sla en een sausje. Ik schenk een glas wijn in en loop naar Meester toe. We eten het op, op de bank.

Ik naakt, Hij gekleed. Ik smul van de heerlijke zalm en de wijn. Als we alles op hebben moet ik voor Meester knielen. Ik begin met mijn tong rondjes te draaien over Zijn eikel en neem Zijn lul in mijn mond. Hij stoot gelijk even flink, zodat Zijn lul diep in mijn mond zit.

Ik pijp hem zorgvuldig en geniet van Zijn opgewondenheid. Heerlijk Zijn lul in mijn mond, ik die Hem verwen. Ik hoor Hem kreunen en voel Hem verstijven en weet dat Hij bijna gaat klaarkomen. Ik voel Zijn warme vocht diep in mijn keel en slik Zijn vocht door. Ik zorg ervoor dat ik niets mors. Meester trekt Zijn lul terug en ik lik de rest van de sperma zorgvuldig weg, ook mijn mondhoeken lik ik schoon. Niets van Zijn vocht laat ik verloren gaan. Vragend kijk ik omhoog in Meester Zijn diepblauwe ogen, Hij zegt niets, dus ik blijf voor Hem geknield zitten.

Ik heb de neiging mijn hoofd tegen Hem aan te leggen maar kan de verleiding weerstaan, wetend dat ik anders flink gestraft word. Ik wacht op orders van Mijn Meester en voel de ongeduldigheid weer toenemen.

Van het eten, maar ook de koffers en dergelijke. Alleen met de SM spullen mag je even wachten. Daarna zoek ik alles bijeen, ruim het beddengoed op en stop alles in de koffers. Mijn tepels en klitje zijn erg gevoelig, en door het werk schuren mijn armen langs de piercings in mijn tepels, een snerpende pijn is het gevolg.

Ik werk snel door en probeer de pijn te negeren. Dan zie ik Meester glimlachend naar me kijken, Hij weet dat ik pijn heb en geniet ervan. Als ik klaar ben ga ik voor Hem staan, in de houding. Meester staat op en bekijkt en betast me nogmaals van alle kanten.

Ik zie aan de glinstering in Zijn ogen dat Hij erg geniet van de piercings. Plots loopt Hij weg en komt terug met de polsbanden.

Hij bevestigt ze aan mijn polsen, en dan aan een spreidstok. Deze spreidstok klikt Hij hoog boven me vast aan een haak in het plafond. Mijn enkels krijgen ook banden aan een spreidstok. Ik kan alweer geen kant op. Dan maakt Meester een bondage om mijn borsten, buik en kutje. Hij is wel voorzichtig met de piercings. Deze worden zorgvuldig vrijgelaten. Als Hij klaar is, loopt Hij achteruit en keurt Zijn werk. Hij is zo te zien erg tevreden.

Dan pakt Hij een fototoestel en klikt erg veel foto’s van mij. Totaalplaatjes, close-ups en detailfoto’s van de piercings, aan alle kanten. Ik vind het spannend en voel me weer opgewonden worden, mijn kutje glinstert alweer van het vocht. Meester fotografeert dit vochtige kutje ook veelvuldig. Als het fototoestel is weggelegd komt Hij naar me toe en streelt me erotisch, hard, net niet te hard. Hij weet dat mijn tepels en klitje nog weinig kunnen hebben.

De strelingen zijn erg lekker en al snel kronkel ik van genot. Hij weet precies hoe Hij me gek moet maken. In ene maakt Hij de spreidstok los van het plafond en laat me mee huppen naar de bank. Ik moet er op gaan zitten, benen wijd, wat ook niet anders kan door de spreidstok.

Mijn polsen worden met de spreidstok weer boven me bevestigd. Dan knielt Meester voor me neer, iets waar ik zeer verbaasd over ben. Dit doet Hij anders nooit. Maar ik zeg niets en wacht af. Hij begint met Zijn tong eerst mijn tepels te beroeren en mijn genot is groot. Langzaamaan dwaalt Zijn tong naar beneden, draait rondjes in mijn navel en Zijn tong stopt bij mijn klitje. Deze bewerkt Hij zorgvuldig.

Hij draait rondjes met Zijn tong, likt er stevig op, speelt voorzichtig met de piercing etc. Ik kan me bijna niet meer inhouden en voel me erg heet worden. Laat je maar helemaal gaan. Dat heb je wel verdient. Nazwetend en uitgeput zit ik, half liggend, op de bank. Meester zit naast me, maakt de pols- en enkelbanden los en verwijdert de bondage. Hij trekt me tegen zich aan en legt een deken over mijn naakte lichaam. Zo liggen we nagenietend tegen elkaar, genietend van de laatste herinneringen en elkaars lichaam.

Ik voel me heel ontspannen en ben trots op mezelf. We zeggen een hele tijd niets, hebben genoeg aan de stilte en elkaar. Dan staat Meester op en zegt dat het tijd is om te gaan. Ik moet de laatste spullen bijeen zoeken en Meester zet ze in de auto. Hij komt terug met een groot, zacht, joggingpak en gewone schoenen.

Dikke tietjes sex prive rotterdam
meester zoekt slavin piercing in kut

Er was gewoon bereik gezocht voor de afstandsbediening van de eitjes, want deze begonnen weer te trillen.

Toen hoorde ze ook Monique naar beneden gaan. Anouk begon met de wasbak, toen de vloer, de douche en tot slot het vieze toilet. Ze was er net weer mee klaar toen de 2 meesteressen de badkamer weer betraden. Ze begonnen met de inspectie. Anouk zag hoe Monique de rijzweep in de aanslag hield. Anouk gaat op haar knieen met haar gezicht richting de toiletbril maar stopt op een stukje ervan af op dat moment gaat er een geweldige schrok door haar onderlichaam van de plug in haar sterretje en wordt haar gezicht hard op de toiletbril geduwd.

Likken slet schreeuwt Meesteres Margo naar Anouk en Anouk kan niet anders dan de toiletbril gewillig aflikken. Nadat Anouk de gehele bril heeft afgelebberd wordt ze aan haar haar omhoog getrokken en met haar handen tegen de muur gezet wat volgt is een serie van 20 zweepslagen op haar rug en billen waarbij Anouk mee moet tellen en als ze schreeuwt of kreunt beginnen ze weer opnieuw. Zo en nu ga je dat vieze sletten lichaam maar eens goed schoon maken zegt Monique ik kom je over 10 minuten halen die kut moet helemaal glad zijn en alles schoon slet.

Met een gooi wordt de deur dichtgesmeten en van buiten op slot gedaan. Tien minuten later staat Anouk klaar gedoucht en geschoren maar er komt nog niemand als de plug in haar ster ineens vol stroom geeft waardoor Anouk op haar knieen zakt en begint te huilen van de pijn. Achter de deur staat Margo die schreeuwt op je knieen en stop met huilen sletje je meester heeft je uitgeleend aan ons en je hebt te gehoorzamen en niet te zeuren.

Na een tijd gaat de deur open en staan zowel Meesteres Margo en meesteres Monique in de deuropening gekleed in zwart lak met open kruis en hele hoge laarzen. Hun haar is in een staart en hun borsten staan recht vooruit.

Anouk wordt gewenkt dat ze moet volgen en doet dit maar snel bang voor de schrok die ze anders krijgt. Ze lopen naar de kelder waar een deur met een groot slot erop wordt opengemaakt en een volledig ingerichte SM kelder te voorschijn komt met daarin een kruis aan de wand een foltertafel en heel veel kettingen en machines waar Anouk echt doel niet van kan bedenken.

De tepelklemmen gaan op Anouk haar tepels en deze worden verbonden met een ketting op haar klit wordt een klem gezet waar ook een ketting aan komt deze wordt weer verbonden tussen haar tieten met de andere ketting. Margo trekt eraan om te voelen of het allemaal wel stevig zit waardoor aan zowel Anouk haar tepels als klit getrokken wordt.

Dit doet pijn en Anouk schreeuwt hard Monique staat ernaast en zegt tegen Margo zal ik haar mond een dicht houden. Anouk stribbelt tegen maar als ze dat doet wordt er hard aan de ketting getrokken. Ze likt alsof haar leven ervan af hangt en krijgt af en toe een beetje lucht binnen langs de hoeken van haar mond als daar ruimte voor is. Na een tijdje likken voelt Anouk dat meesteres Monique begint te schokken en deze komt spuitend klaar op haar mond waarbij ze schreeuwt dat Anouk moet likken en drinken.

Anouk likt al het vocht van haar gezicht. Hmm wat smaakt die dame goed. Ze komt op Anouk af en duwt haar slanke kontje tegen het gezicht van Anouk. Anouk gaat voorzichtig met haar tong over de anus van Margo, blijkbaar moet het harder want Anouk voelt dat er weer aan de kettingen getrokken wordt. Haar arme tepels en klitje. Margo lijkt het heerlijk te vinden, ze vingert zichzelf terwijl ze steeds harder haar kont in het gezicht van Anouk drukt.

Dan komt ook Margo klaar, keihard gilt ze het uit. Anouk liegt dat ze het lekker vond. Monique vertelt dat ze het nog nooit geprobeerd heeft en ook zei duwt haar stevige kont in het gezicht van Anouk.

Toen het niet snel genoeg gebeurde voelde ze weer een helse pijn van de kettingen. Ze ging het toch maar proberen. Ze had verwacht dat het vreselijk smerig zou smaken, maar dat viel mee, maar lekker dat vond ze het ook niet. Na een tijdje had Monique genoeg gehad en trok haar billen van Anouk af. Toen rinkelde de deurbel, Monique keek teleurgesteld op de klok, dat gaf Anouk al een idee wie dat kon zijn. Monique liep naar boven en even later kwam ze inderdaad binnen met Marco.

Hij keek hoe ze daar vastgebonden met kettingen aan haar lichaam lag. Anouk keek toe hoe Monique een briefje van 50 euro aan Marco gaf. Monique haalde haar gewone fototoestel op, dan kreeg ze scherpere plaatjes zei ze. Anouk voelde zich zo vernederd op deze pijnbank, gefotografeerd worden en niets wat ze eraan kon doen. Toch wist ze dat dit was wat ze wilde. Anouk mag ze zich aankleden en verlaten ze de woning van de dames. Anouk neemt weer plaats naast Marco en ze rijden naar de andere kant van de stad.

Zo zegt Marco nu gaan we eens zorgen dat jij alleen nog maar iets in je geile sletten kut krijgt tot ik dat toesta. Hij geeft Anouk een hand en stelt zich voor als Pieter het broertje van Marco.

Marco geeft Anouk de opdracht zich helemaal uit te kleden en plaats te nemen op de gynaecologen stoel. Haar benen worden vastgezet over de beugels met riemen en haar handen worden boven haar hooft geboeid vastgezet. Zowel Marco als Pieter doen rubber handschoenen aan en er wordt een schaal met naalden en piercings naast haar gezet. Anouk krijgt een gag in haar mond dit om schreeuwen te voorkomen en een blinddoek om zodat ze niet ziet wat er komt.

Ik vind piercings zelf ook erg mooi en als Meester het zo wil, mij vastgeketend op een tafel, dan gebeurt het zo. Ik voel een felle prik door mijn linkertepel en geef een korte schreeuw. De pijn is erg venijnig. Ik voel dat er een ring door mijn tepel getrokken wordt.

De eerste piercing zit. Dan wordt mijn rechtertepel vastgepakt en voel ik weer die felle pijn. Doordat ik nu weet wat ik moet verwachten zet ik me meer schrap, maar daardoor is de pijn nog heviger! De tweede piercing wordt geplaatst. Mijn tepels zijn nu versierd met 2 ringen, klaar voor gebruik voor mijn Meester. Wij gaan even pauzeren, jij wacht maar. Ik hoor gerommel en gepraat, maar kan het niet volgen. Ik probeer me te ontspannen maar ben stijf van het lange liggen.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de heren weer bij me komen. Als het al zeer doet bij mijn tepels, zal het bij mijn klitje wel helemaal pijn doen. Ik probeer rustig te ademen en me er op te concentreren.

De prikkende pijn is erg hevig, ik voel de tranen in mijn ogen schieten. Het is maar goed dat ik vast lig, ik kan mijn klitje niet wegtrekken. De ring wordt er snel in gezet en ik ben nu geringd met 3 ringen. Meester geeft me een zoen op mijn mond en zegt trots op me te zijn. Meester laat de piercer uit en we zijn weer samen. Hij streelt mijn borsten en klitje zachtjes, dat werkt ontspannend en pijnverzachtend.

Meester trekt dan snel de tape los en verwijderd de knijpers van schaamlippen. Erna maakt Hij me los van de tafel. Banden en gezichtskap af, helemaal bevrijd. Hij leidt me naar een grote spiegel, waar ik het resultaat kan bekijken. Het staat mooi en sexy. Mijn tepels staan fier naar voren en zijn wel rood van de piercing. Ik trek mijn schaamlippen iets weg en zie een zilveren glinstering op mijn klitje.

Ook hier is het rood van irritatie, maar het is een mooi gezicht. Meester staat naast me en kijkt mee. Ik maak heerlijke broodjes klaar met zalm, sla en een sausje. Ik schenk een glas wijn in en loop naar Meester toe. We eten het op, op de bank. Ik naakt, Hij gekleed. Ik smul van de heerlijke zalm en de wijn. Als we alles op hebben moet ik voor Meester knielen.

Ik begin met mijn tong rondjes te draaien over Zijn eikel en neem Zijn lul in mijn mond. Hij stoot gelijk even flink, zodat Zijn lul diep in mijn mond zit. Ik pijp hem zorgvuldig en geniet van Zijn opgewondenheid. Heerlijk Zijn lul in mijn mond, ik die Hem verwen. Ik hoor Hem kreunen en voel Hem verstijven en weet dat Hij bijna gaat klaarkomen. Ik voel Zijn warme vocht diep in mijn keel en slik Zijn vocht door.

Ik zorg ervoor dat ik niets mors. Meester trekt Zijn lul terug en ik lik de rest van de sperma zorgvuldig weg, ook mijn mondhoeken lik ik schoon. Niets van Zijn vocht laat ik verloren gaan. Vragend kijk ik omhoog in Meester Zijn diepblauwe ogen, Hij zegt niets, dus ik blijf voor Hem geknield zitten. Ik heb de neiging mijn hoofd tegen Hem aan te leggen maar kan de verleiding weerstaan, wetend dat ik anders flink gestraft word. Ik wacht op orders van Mijn Meester en voel de ongeduldigheid weer toenemen.

Van het eten, maar ook de koffers en dergelijke. Alleen met de SM spullen mag je even wachten. Daarna zoek ik alles bijeen, ruim het beddengoed op en stop alles in de koffers. Mijn tepels en klitje zijn erg gevoelig, en door het werk schuren mijn armen langs de piercings in mijn tepels, een snerpende pijn is het gevolg. Ik werk snel door en probeer de pijn te negeren.

Dan zie ik Meester glimlachend naar me kijken, Hij weet dat ik pijn heb en geniet ervan. Als ik klaar ben ga ik voor Hem staan, in de houding.

Meester staat op en bekijkt en betast me nogmaals van alle kanten. Ik zie aan de glinstering in Zijn ogen dat Hij erg geniet van de piercings. Plots loopt Hij weg en komt terug met de polsbanden. Hij bevestigt ze aan mijn polsen, en dan aan een spreidstok. Deze spreidstok klikt Hij hoog boven me vast aan een haak in het plafond. Mijn enkels krijgen ook banden aan een spreidstok. Ik kan alweer geen kant op. Dan maakt Meester een bondage om mijn borsten, buik en kutje.

Hij is wel voorzichtig met de piercings. Deze worden zorgvuldig vrijgelaten. Als Hij klaar is, loopt Hij achteruit en keurt Zijn werk. Hij is zo te zien erg tevreden. Dan pakt Hij een fototoestel en klikt erg veel foto’s van mij. Totaalplaatjes, close-ups en detailfoto’s van de piercings, aan alle kanten. Ik vind het spannend en voel me weer opgewonden worden, mijn kutje glinstert alweer van het vocht. Meester fotografeert dit vochtige kutje ook veelvuldig.

Als het fototoestel is weggelegd komt Hij naar me toe en streelt me erotisch, hard, net niet te hard. Hij weet dat mijn tepels en klitje nog weinig kunnen hebben. De strelingen zijn erg lekker en al snel kronkel ik van genot.

Hij weet precies hoe Hij me gek moet maken. In ene maakt Hij de spreidstok los van het plafond en laat me mee huppen naar de bank. Ik moet er op gaan zitten, benen wijd, wat ook niet anders kan door de spreidstok.

Mijn polsen worden met de spreidstok weer boven me bevestigd. Dan knielt Meester voor me neer, iets waar ik zeer verbaasd over ben. Dit doet Hij anders nooit. Maar ik zeg niets en wacht af. Hij begint met Zijn tong eerst mijn tepels te beroeren en mijn genot is groot. Langzaamaan dwaalt Zijn tong naar beneden, draait rondjes in mijn navel en Zijn tong stopt bij mijn klitje. Deze bewerkt Hij zorgvuldig. Hij draait rondjes met Zijn tong, likt er stevig op, speelt voorzichtig met de piercing etc.

Ik kan me bijna niet meer inhouden en voel me erg heet worden. Laat je maar helemaal gaan. Dat heb je wel verdient. Nazwetend en uitgeput zit ik, half liggend, op de bank. Meester zit naast me, maakt de pols- en enkelbanden los en verwijdert de bondage. Hij trekt me tegen zich aan en legt een deken over mijn naakte lichaam. Zo liggen we nagenietend tegen elkaar, genietend van de laatste herinneringen en elkaars lichaam.

Ik voel me heel ontspannen en ben trots op mezelf. We zeggen een hele tijd niets, hebben genoeg aan de stilte en elkaar. Dan staat Meester op en zegt dat het tijd is om te gaan. Ik moet de laatste spullen bijeen zoeken en Meester zet ze in de auto.

Hij komt terug met een groot, zacht, joggingpak en gewone schoenen.

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES