• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Klaarkomende kut lepeltje lepeltje neuken

Beatrice Rayl   / 25/12/2017

klaarkomende kut lepeltje lepeltje neuken

Inmiddels heb ik mij door mijn armen laten zakken maar met mijn kontje nog omhoog en Roger zijn paal nog in mijn kut zijn we nog aan het naschokken en raast ons orgasme uit.. Als Roger mij loslaat val ik uitgeteld op mijn zij en blijf zo liggen, ik voel mijzelf weer leeglopen uit mijn openstaande kut. Roger gaat achter mij liggen en in een soort van “lepeltje-lepeltje” houding liggen we met zijn grote handen op mijn tieten.

Ook dit was weer een heerlijke ervaring, zo close en zo één voelde ik me met hem. Als ik weer helemaal rustig ben voel ik me nog steeds lekker geil, wat kan sex toch heerlijk zijn, maar mijn kut voelt toch wel wat gevoelig aan dus die heeft even rust nodig. Uiteindelijk gaan we samen onder de douche, en als we schoon en weer gekleed zijn drinken we beneden nog wat en gaat Roger aar huis, we nemen afscheid en spreken af dat hij snel weer een keer over mij heen mag.

Dan ga ik het bed voorzien van schone lakens en alles opruimen, als aan het einde van de middag mijn man thuis komt zegt hij na verloop van tijd dat hij mij erg stil vind, ik geef als excuus dat ik mij niet geheel lekker voel. Kan natuurlijk niet tegen hem zeggen dat ik wat moe ben omdat ik door de buurman uitgewoond ben. Als de kinderen op bed liggen geef ik na een poosje aan dat ik ook naar bed ga en zodoende heb ik ook gen sex met mijn man die avond.

De volgende morgen ben ik weer top fit, en denk met plezier terug aan het samenzijn met Roger, ga weer gewoon naar mijn werk als ik tegen één uur thuis kom krijg ik een bericht van Roger met de tekst: Lachend kijk ik hem aan en antwoord: Mijn benen zet ik wat verder uit elkaar en zak iets door mijn benen en op deze manier stel ik mij weer beschikbaar aan de buurman. Voor de vorm zeg ik: Geweldig lekker wordt ik weer opgerekt en als hij weer helemaal in mijn kut zit ben ik weer helemaal blij en gelukkig, dit is het lekkerste gevoel wat er bestaat deze XXL paal diep in mijn kut te voelen.

Met zijn handen op mijn heupen stoot hij weer stevig zijn volledige paal diep in mij “doe die jurk uit ik moet je tieten zien geil wijf” geeft Roger aan en snel gooi ik die over mijn hoofd uit. Nu wordt ik dus helemaal naakt achterlangs door de buurman geneukt in de keuken tegen het aanrecht, kan je jezelf nog iets geiler voorstellen?

Om hem wat meer ruimte te geven til ik een been op en leg dat op de aanrecht ik voel me wel zo vreselijk geil, wat is dit weer heftig en wel zo enorm lekker, dit soort van spontane sex ken ik niet. Heerlijk hard stoot hij in mijn kut en speelt ondertussen met mijn slingerende tieten, als ik zo gepakt wordt op deze manier voel ik me wel een soort van een hoertje, maar het is zo lekker, zo overweldigend geil dit is genieten.

Flink diep en stevig wordt ik nu door Roger gepaald, nu ik het achteraf op zit te schrijven moet ik eerlijk zijn en dat ik de geile praat ook wel vreselijk lekker en geil vind klinken. Hier droom je toch als vrouw van om op deze manier gepakt te worden en dat er een heerlijke man zo vreselijk geil op je is.

Roger vergeet ook mijn klit niet dus gaandeweg ben ik behoorlijk op weg naar een zinderend orgasme en ik vermoed dat Roger mij ook wel weel vol met zaad zal pompen.

Als hij sneller en harder gaat stoten herken ik dat inmiddels dat het er aan komt bij hem, en ik roep: Mijn kontje stoot ik door het klaarkomen naar achteren en knijp flink met mijn kut dan laat Roger een luide vloek en voel hoe hij een verkrampte stoot geeft en voel ik met grote kracht de eerste straal in mijn kut gespoten worden.

Met spastische bewegingen van hem krijg ik bij elke stoot een straal zaad in mijn smachtende en klaarkomende kut gespoten, trillend en schokkend sta ik op één been klaar te komen, gelukkig ondersteunt Roger mij, goddelijk lekker is het weer wat er weer gebeurd. Roger neukt en spuit mij weer naar een hemels orgasme de meest vreemde geluiden maak ik terwijl ik klaarkom, ook vanwege het feit dat ik dit soort onvoorstelbare orgasmes nog nooit heb meegemaakt. Roger hangt een beetje uit te hijgen op mijn rug en heeft zijn hand op mijn kut waar zijn inmiddels iets verslappende paal nog in zit.

Dit even in stilte samen nagenieten voelt zo geweldig “close” het geeft een gevoel van “ons orgasme” als Roger weer rechtop gaar staan glijd zijn paal uit mijn kut, gelijk zegt Roger voordat ik mijn been weer omlaag doe: Dan ga ik weer normaal staan en met een handdoek wrijf ik mijn leeglopende kut schoon, mijn knieën hebben een beetje moeite om mij te dragen momenteel, dus ga ik maar op een stoel zitten.

Ondertussen dat ik even bij zit te komen en wat te drinken neem zet Roger de gemaakte foto’s op zijn laptop als hij klaar is roept hij mij en bekijk ik ze. Nog nooit zijn er dergelijke foto’s van mij gemaakt, met grote ogen en open mond bekijk ik ze……………… Eén voor één komen ze langs, helemaal geweldig vind ik ze, wat is dit geil en apart om op deze niets verhullende manier op de foto te staan, prachtig zie ik mijn openstaande kut waar Roger zijn sperma uit druipt, geweldig mooi zijn ze.

Wel heel erg duidelijk zeg ik hem dat hij die wel vreselijk goed moet opslaan en dat niemand die verder mag zien. Roger trekt me tegen zich aan en zegt: Voordat ik antwoord geef bedenk ik mij dat ik het niet voor mogelijk heb gehouden dat ik deze dingen ooit zou doen, maar het is zo spannend, zo geweldig lekker en zo’n geheel nieuwe ervaring voor mij dat ik antwoord: Mijn jurkje doe ik weer aan en met een heerlijk gevulde kut ga ik naar huis. Als haar vinger nat genoeg is haalt ze hem door de slagroom en brengt hem weer naar zijn mond.

Hij voelt opnieuw haar vinger en weer met slagroom. Hij likt het er vanaf en proeft nog iets, dat lijkt wel haar kutgeil, dus ze vingert zichzelf. MaryJane brengt de vinger in haar kutje en beweegt langs haar g-spot, haar vagina produceert nu wat meer vocht, maar ze wordt ook geil. Ze hoopt het lang genoeg vol te houden want ze wil het geile spelletje met Dave nog wel even laten duren.

Ze haalt de natte vinger door de slagroom en geeft hem aan Dave. Hij voelt weer een vinger en weer de slagroom gevolgd door haar kutgeil. Ja hoor, denkt Dave, ze vingert ze zich en smeert er dan slagroom op, dat kan niet anders. MaryJane herhaalt dit spelletje nog een paar keer en dan moet ze even stoppen. Ze wordt al geiler en zou zich nu het liefst klaar vingeren. Maar ze laat haar kutje met rust.

Ze pakt een klein stukje meloen en voert dat aan Dave. Hij voelt haar vingers en likt. Ze heeft iets tussen haar vingers hij opent zijn mond wat verder en ze duwt een blokje naar binnen. Oh, dat is lekker een blokje meloen. Vind je dat lekker? Een paar tellen later krijgt hij weer een stukje meloen. Dit keer met slagroom. Gelukkig denkt MaryJane, hij lust meloen. Ze ziet dat hij zijn lippen aflikt. Ze voert hem nog twee stukjes en laat hem dan weer met rust.

Ze pakt de lepel met slagroom en smeert haar tepel en de tepelhof in met een redelijke laag. Dan kruipt ze boven hem en duwt de slagroom tegen zijn mond aan. Dave voelt wat, hij proeft, slagroom, als hij doorlikt vindt hij haar tepel. Hij sabbelt erop en likt alle slagroom die hij kan vinden van haar borst af. Weer even niks en dan krijgt hij opnieuw een borst met slagroom. MaryJane stuurt haar borst langs zijn likkende mond zodat hij alle slagroom kan oplikken.

Wat een heerlijk geile vrouw is het toch. Hij ligt te genieten. Hij voelt dat zijn penis tot echt een maximale erectie is gegroeid. Als ze hem nu één kusje op zijn eikel geeft komt hij klaar.

Ze herhaalt dit spelletje nog een paar keer. Haar tepels staan keihard op haar borsten. Ze ziet zijn stijve paal. Zijn grote eikel staat donkerpaars op de stam. Oh, wat een geil gezicht, wat zou ze zich daar graag overheen laten zakken.

Maar ze beheerst zich. Ze is nog niet klaar met Dave. MaryJane pakt de lepel slagroom en smeert het op haar mond.

Ze buigt zich naar hem toe. Weer voelt hij iets in de buurt, slagroom, hij likt het op en dan haar mond, haar lippen en haar tong komt naar buiten. Een kort tongzoentje en dan is ze weer weg. Ze doet een stukje meloen in haar mond en smeert slagroom op haar mond. Ze zakt weer naar Dave. Hij voelt dat ze weer dichterbij komt en likt eerst de slagroom, haar lippen en dan haar tong. Hij geeft een tongzoen en dan voelt hij dat ze iets in zijn mond duwt, een stukje meloen.

Dat is een verrassing en met smaak eet hij de meloen. Ze herhaalt dit spelletje nog twee keer en bedenkt een variant.

Ze smeert een tepel rondom in met slagroom, duwt een stukje meloen in haar mond en slagroom op haar lippen. Ze gaat weer naar hem toe. Voor zijn gevoel laat ze hem wachten, maar dan weer slagroom, haar lippen likt hij af en ze doet haar mond open en duwt opnieuw een stukje meloen in zijn mond.

En dan, heel vlug erachteraan, weer slagroom, hij likt en voelt haar tepel, ze geeft hem haar borst met slagroom. Oh, wat een geile vrouw, ze laat hem in alle variaties genieten. MaryJane herhaalt dit nog twee keer en dan stopt ze. Tijd voor het hoogtepunt vindt ze. Ze zet haar benen wijd en smeert haar schaamlippen in met slagroom. Ze duwt ook slagroom ertussen. Dan kruipt ze over Dave heen en brengt de slagroom langzaam naar zijn mond. Dave voelt iets aan weerzijden van zijn hoofd en dan komt er slagroom op zijn mond.

Hij likt het op en haar kutje komt tevoorschijn. Hij beft haar totdat alle slagroom weg is, zelfs tussen haar schaamlippen zit slagroom en hij likt alles op. Dan is ze weer weg. Nu lijkt het nog langer te duren. Hij mag niet praten, anders zou hij vragen waar ze is, maar hij beheerst zich.

Als Dave klaar is kruipt ze weg. Oh, wat is ze geil. Ze wil nog een paar keer wat doen, ze hoopt het vol te houden. Ze pakt een stukje meloen en met haar hand duwt ze dat in haar kutje. Het is koel, lekker is dat. Dan smeert ze alles in met slagroom en ook haar schaamlippen bedekt ze. Weer voelt hij slagroom, hij likt het weg en vindt haar kutje, hij beft haar tot de slagroom weg is en voelt hoe ze haar schaamlippen uit elkaar trekt. Dan komt er iets in zijn mond, een blokje meloen, wat doordrenkt is van haar geil.

Oh wat lekker is dit, wat een heerlijke geile vrouw is ze toch. Dit gaat niet lang meer duren denkt MaryJane. Ze pakt weer een stukje meloen en doet dat in haar kutje. De slagroom er overheen en weer naar Dave. Hij begint weer te likken. Hij likt de slagroom van haar kutje en dan komt er weer een blokje meloen tussen haar schaamlippen vandaan. Ze smaakt heel sterk, ze is geil, dat proeft hij niet alleen, hij ruikt het ook.

Dan duwt MaryJane weer een stukje in haar kutje. Oh, dit gaat niet lukken, dit houdt ze niet, ze smeert snel de slagroom tussen haar schaamlippen en een lik eroverheen en dan weer naar Dave. Ze voelt hem met smaak likken, ze wordt al geiler en voelt al een orgasme opkomen. Dan perst ze het stukje meloen uit haar en voelt dat Dave het met zijn mond pakt. Oh, dit trekt ze niet langer. En nog geen twintig seconden later komt MaryJane heftig klaar.

Ze ejaculeert haar geil en ook dat likt hij op. Ze voelt dat Dave haar helemaal aflikt. Alle sappen weg en alle slagroom is ook weg. Wat een schat is het eigenlijk. Nu mag hij ook komen. Ze buigt voorover en likt over zijn eikel. Dave duwt direct zijn heupen omhoog. Hij is geil, dat ziet ze.

Het voorvocht welt op en ze zet haar mond over zijn eikel. Ze zuigt een paar keer en zijn voorvocht slikt ze door. Dan slaakt hij een harde kreun en komt klaar.

Zijn sperma jaagt hij met kracht in haar mond. Ze moet snel slikken maar weet toch alles binnen te houden. Dave voelt dat hij wordt losgemaakt. Maar ik rook al heel snel dat je geil was. Hun handen gaan over elkaars lichamen. Ze kneden elkaars billen. Dave schuift een paar vingers in haar kutje en MaryJane speelt met zijn lul. Ze worden allebei weer al geiler en Dave voelt dat hij weer een stijve penis krijgt.

MaryJane voelt dat ook en kruipt over hem heen. Ze laat zich penetreren en minutenlang neuken ze. Hard, zacht, rustig, snel, in allerlei variaties neuken ze en dan voelen ze allebei hun orgasme komen.

Dave pakt haar heupen en houdt ze stil. Hij neukt haar diep en met krachtige slagen. Hij spuit zijn sperma diep in haar klaarkomende kutje. Dan gaat ze van het af en perst de liefdessappen op zijn lul. Ze gaat kussend over zijn borst naar omlaag en likt de sappen op. Ze trekt de voorhuid naar achteren en zijn eikel wordt schoongelikt. Ze voelt hem weer langzaam zwellen. Dan komt ze omhoog. Dave kruipt achter haar en likt tussen haar schaamlippen. Hij proeft nog wat restanten van hun neukbeurt maar daar bovenuit proeft hij dat ze geil is.

Ze ruikt ook geil, de lucht van haar geile kut prikkelt zijn neus en hij wordt er zelf ook geil van. Hij likt nog een paar keer tussen haar schaamlippen door en merkt dat ze steeds natter wordt.

Hij gaat rechtop zitten, zet zijn eikel tussen de schaamlippen en penetreert haar. In één keer glijdt hij tot aan de wortel in haar natte kutje. Ze is nat en hij begint te neuken. Ze stoot tegen en al snel hebben ze hun ritme gevonden. Dave leunt iets naar voren en pakt haar borsten. En ik voel je lul ook zo goed, alles is geil …… je teefje is weer zo geil vanavond. Dave pakt afwisselend haar borsten en dan weer haar heupen.

Ze trekt haar rug krom en blijft tegen hem aan rijden. Een paar tellen later jaagt Dave zijn sperma diep in haar. Dan trekt hij zich terug en MaryJane gaat op haar rug liggen. Hij zakt op haar en zijn half slappe penis glijdt haar drijfnatte kutje in. Ze tongzoenen, kort en Dave voelt dat MaryJane knijpt met haar buikspieren. Ze beweegt kleine stukjes naar voor en achter en ondertussen knijpt ze in zijn lul. Het warme vocht er omheen helpt dat er weer leven inkomt. Hij komt iets omhoog en doet zijn armen om haar benen en duwt de knieën naar haar schouders.

Haar natte kutje komt zo bovenop te liggen en als hij naar beneden kijkt ziet hij hoe zijn penis keer op keer in haar geile lichaam verdwijnt. Haar schaamlippen glijden mee in en uit. Dan kijkt hij weer naar MaryJane. Die ligt te genieten met haar ogen dicht.

Haar borsten deinen heen en weer in het tempo van zijn stoten. Hij voert het tempo wat op. Hij draait haar een kwart slag zodat zijn benen aan de zijkant van het bed af kunnen.

Dave staat op en neemt MaryJane mee. Eenmaal staand begint hij haar weer te neuken. Zijn handen heeft hij onder haar billen en hij tilt haar iedere keer op en laat haar dan weer vallen. MaryJane weet zelf dat ze niet zwaar is, ze weegt 72 kilo, en ook dat Dave sterk is, maar dat hij dit kan.

Dit is wel heel lekker. Haar lichaam zit bijna dubbel gevouwen en ze voelt zijn grote lul iedere keer weer diep in haar lichaam. Dave begint licht te transpireren maar blijft door gaan. Hij merkt zelf ook dat het een lekkere positie is en haar kut masseert zijn penis op een goddelijke manier, door de houding voelt het veel strakker als anders. Niet alleen aan de opening maar over de hele lengte voelt ze strak aan.

MaryJane voelt dat hij bij iedere slag haar g-spot masseert met zijn dikke eikel en sneller als normaal voelt ze een orgasme opkomen. Het is niet heel veel, maar het is al de vierde keer van vanavond. Dave draait zich om en zakt op zijn rug terug op het bed met MaryJane bovenop zich. Hij laat haar benen los en ze legt ze naar omlaag. Maar dit standje was voor mij ook de eerste keer en ik vond het lekker, je slettenkutje werd er heel strak van.

Je vouwt me dubbel” zegt MaryJane glimlachend. Ze blijven een paar tellen liggen en dan komt MaryJane omhoog. Ze perst alle liefdessappen over zijn lul en gaat naar omlaag. Ze likt alles op en maakt ook zijn penis weer schoon. Dan kruipt ze omhoog. Ik ben nu best wel een beetje moe” zegt MaryJane en ze gaat van bed af.

Ze pakt Dave bij de hand en trekt hem mee. De wind lijkt weg maar als hij naar buiten loopt regent het. Niet echt hard maar er valt duidelijk neerslag. Hij gaat weer terug naar binnen en trekt de schuifpui achter zich dicht. MaryJane staat inmiddels onder de douche en hij gaat bij haar staan. Ze lopen naar de slaapkamer en kruipen tussen de lakens.

Ze praten nog wat na, een paar tongzoentjes en tien minuten later slapen ze. De volgende morgen worden ze op tijd wakker. MaryJane rekt zich uit. Dave pakt haar borsten en knuffelt de tepels. Dan rolt hij van haar af.

...

Escort limburg belgie lesbische
klaarkomende kut lepeltje lepeltje neuken

Inmiddels heb ik mij door mijn armen laten zakken maar met mijn kontje nog omhoog en Roger zijn paal nog in mijn kut zijn we nog aan het naschokken en raast ons orgasme uit.. Als Roger mij loslaat val ik uitgeteld op mijn zij en blijf zo liggen, ik voel mijzelf weer leeglopen uit mijn openstaande kut. Roger gaat achter mij liggen en in een soort van “lepeltje-lepeltje” houding liggen we met zijn grote handen op mijn tieten. Ook dit was weer een heerlijke ervaring, zo close en zo één voelde ik me met hem.

Als ik weer helemaal rustig ben voel ik me nog steeds lekker geil, wat kan sex toch heerlijk zijn, maar mijn kut voelt toch wel wat gevoelig aan dus die heeft even rust nodig.

Uiteindelijk gaan we samen onder de douche, en als we schoon en weer gekleed zijn drinken we beneden nog wat en gaat Roger aar huis, we nemen afscheid en spreken af dat hij snel weer een keer over mij heen mag.

Dan ga ik het bed voorzien van schone lakens en alles opruimen, als aan het einde van de middag mijn man thuis komt zegt hij na verloop van tijd dat hij mij erg stil vind, ik geef als excuus dat ik mij niet geheel lekker voel.

Kan natuurlijk niet tegen hem zeggen dat ik wat moe ben omdat ik door de buurman uitgewoond ben. Als de kinderen op bed liggen geef ik na een poosje aan dat ik ook naar bed ga en zodoende heb ik ook gen sex met mijn man die avond. De volgende morgen ben ik weer top fit, en denk met plezier terug aan het samenzijn met Roger, ga weer gewoon naar mijn werk als ik tegen één uur thuis kom krijg ik een bericht van Roger met de tekst: Lachend kijk ik hem aan en antwoord: Mijn benen zet ik wat verder uit elkaar en zak iets door mijn benen en op deze manier stel ik mij weer beschikbaar aan de buurman.

Voor de vorm zeg ik: Geweldig lekker wordt ik weer opgerekt en als hij weer helemaal in mijn kut zit ben ik weer helemaal blij en gelukkig, dit is het lekkerste gevoel wat er bestaat deze XXL paal diep in mijn kut te voelen. Met zijn handen op mijn heupen stoot hij weer stevig zijn volledige paal diep in mij “doe die jurk uit ik moet je tieten zien geil wijf” geeft Roger aan en snel gooi ik die over mijn hoofd uit.

Nu wordt ik dus helemaal naakt achterlangs door de buurman geneukt in de keuken tegen het aanrecht, kan je jezelf nog iets geiler voorstellen? Om hem wat meer ruimte te geven til ik een been op en leg dat op de aanrecht ik voel me wel zo vreselijk geil, wat is dit weer heftig en wel zo enorm lekker, dit soort van spontane sex ken ik niet. Heerlijk hard stoot hij in mijn kut en speelt ondertussen met mijn slingerende tieten, als ik zo gepakt wordt op deze manier voel ik me wel een soort van een hoertje, maar het is zo lekker, zo overweldigend geil dit is genieten.

Flink diep en stevig wordt ik nu door Roger gepaald, nu ik het achteraf op zit te schrijven moet ik eerlijk zijn en dat ik de geile praat ook wel vreselijk lekker en geil vind klinken.

Hier droom je toch als vrouw van om op deze manier gepakt te worden en dat er een heerlijke man zo vreselijk geil op je is. Roger vergeet ook mijn klit niet dus gaandeweg ben ik behoorlijk op weg naar een zinderend orgasme en ik vermoed dat Roger mij ook wel weel vol met zaad zal pompen.

Als hij sneller en harder gaat stoten herken ik dat inmiddels dat het er aan komt bij hem, en ik roep: Mijn kontje stoot ik door het klaarkomen naar achteren en knijp flink met mijn kut dan laat Roger een luide vloek en voel hoe hij een verkrampte stoot geeft en voel ik met grote kracht de eerste straal in mijn kut gespoten worden.

Met spastische bewegingen van hem krijg ik bij elke stoot een straal zaad in mijn smachtende en klaarkomende kut gespoten, trillend en schokkend sta ik op één been klaar te komen, gelukkig ondersteunt Roger mij, goddelijk lekker is het weer wat er weer gebeurd. Roger neukt en spuit mij weer naar een hemels orgasme de meest vreemde geluiden maak ik terwijl ik klaarkom, ook vanwege het feit dat ik dit soort onvoorstelbare orgasmes nog nooit heb meegemaakt.

Roger hangt een beetje uit te hijgen op mijn rug en heeft zijn hand op mijn kut waar zijn inmiddels iets verslappende paal nog in zit. Dit even in stilte samen nagenieten voelt zo geweldig “close” het geeft een gevoel van “ons orgasme” als Roger weer rechtop gaar staan glijd zijn paal uit mijn kut, gelijk zegt Roger voordat ik mijn been weer omlaag doe: Dan ga ik weer normaal staan en met een handdoek wrijf ik mijn leeglopende kut schoon, mijn knieën hebben een beetje moeite om mij te dragen momenteel, dus ga ik maar op een stoel zitten.

Ondertussen dat ik even bij zit te komen en wat te drinken neem zet Roger de gemaakte foto’s op zijn laptop als hij klaar is roept hij mij en bekijk ik ze.

Nog nooit zijn er dergelijke foto’s van mij gemaakt, met grote ogen en open mond bekijk ik ze……………… Eén voor één komen ze langs, helemaal geweldig vind ik ze, wat is dit geil en apart om op deze niets verhullende manier op de foto te staan, prachtig zie ik mijn openstaande kut waar Roger zijn sperma uit druipt, geweldig mooi zijn ze. Wel heel erg duidelijk zeg ik hem dat hij die wel vreselijk goed moet opslaan en dat niemand die verder mag zien.

Roger trekt me tegen zich aan en zegt: Voordat ik antwoord geef bedenk ik mij dat ik het niet voor mogelijk heb gehouden dat ik deze dingen ooit zou doen, maar het is zo spannend, zo geweldig lekker en zo’n geheel nieuwe ervaring voor mij dat ik antwoord: Mijn jurkje doe ik weer aan en met een heerlijk gevulde kut ga ik naar huis.

Als haar vinger nat genoeg is haalt ze hem door de slagroom en brengt hem weer naar zijn mond. Hij voelt opnieuw haar vinger en weer met slagroom. Hij likt het er vanaf en proeft nog iets, dat lijkt wel haar kutgeil, dus ze vingert zichzelf. MaryJane brengt de vinger in haar kutje en beweegt langs haar g-spot, haar vagina produceert nu wat meer vocht, maar ze wordt ook geil.

Ze hoopt het lang genoeg vol te houden want ze wil het geile spelletje met Dave nog wel even laten duren. Ze haalt de natte vinger door de slagroom en geeft hem aan Dave.

Hij voelt weer een vinger en weer de slagroom gevolgd door haar kutgeil. Ja hoor, denkt Dave, ze vingert ze zich en smeert er dan slagroom op, dat kan niet anders. MaryJane herhaalt dit spelletje nog een paar keer en dan moet ze even stoppen. Ze wordt al geiler en zou zich nu het liefst klaar vingeren. Maar ze laat haar kutje met rust. Ze pakt een klein stukje meloen en voert dat aan Dave.

Hij voelt haar vingers en likt. Ze heeft iets tussen haar vingers hij opent zijn mond wat verder en ze duwt een blokje naar binnen. Oh, dat is lekker een blokje meloen. Vind je dat lekker? Een paar tellen later krijgt hij weer een stukje meloen. Dit keer met slagroom. Gelukkig denkt MaryJane, hij lust meloen. Ze ziet dat hij zijn lippen aflikt. Ze voert hem nog twee stukjes en laat hem dan weer met rust.

Ze pakt de lepel met slagroom en smeert haar tepel en de tepelhof in met een redelijke laag. Dan kruipt ze boven hem en duwt de slagroom tegen zijn mond aan. Dave voelt wat, hij proeft, slagroom, als hij doorlikt vindt hij haar tepel.

Hij sabbelt erop en likt alle slagroom die hij kan vinden van haar borst af. Weer even niks en dan krijgt hij opnieuw een borst met slagroom. MaryJane stuurt haar borst langs zijn likkende mond zodat hij alle slagroom kan oplikken.

Wat een heerlijk geile vrouw is het toch. Hij ligt te genieten. Hij voelt dat zijn penis tot echt een maximale erectie is gegroeid. Als ze hem nu één kusje op zijn eikel geeft komt hij klaar. Ze herhaalt dit spelletje nog een paar keer. Haar tepels staan keihard op haar borsten. Ze ziet zijn stijve paal. Zijn grote eikel staat donkerpaars op de stam.

Oh, wat een geil gezicht, wat zou ze zich daar graag overheen laten zakken. Maar ze beheerst zich. Ze is nog niet klaar met Dave. MaryJane pakt de lepel slagroom en smeert het op haar mond. Ze buigt zich naar hem toe. Weer voelt hij iets in de buurt, slagroom, hij likt het op en dan haar mond, haar lippen en haar tong komt naar buiten.

Een kort tongzoentje en dan is ze weer weg. Ze doet een stukje meloen in haar mond en smeert slagroom op haar mond. Ze zakt weer naar Dave. Hij voelt dat ze weer dichterbij komt en likt eerst de slagroom, haar lippen en dan haar tong. Hij geeft een tongzoen en dan voelt hij dat ze iets in zijn mond duwt, een stukje meloen. Dat is een verrassing en met smaak eet hij de meloen. Ze herhaalt dit spelletje nog twee keer en bedenkt een variant.

Ze smeert een tepel rondom in met slagroom, duwt een stukje meloen in haar mond en slagroom op haar lippen. Ze gaat weer naar hem toe. Voor zijn gevoel laat ze hem wachten, maar dan weer slagroom, haar lippen likt hij af en ze doet haar mond open en duwt opnieuw een stukje meloen in zijn mond. En dan, heel vlug erachteraan, weer slagroom, hij likt en voelt haar tepel, ze geeft hem haar borst met slagroom. Oh, wat een geile vrouw, ze laat hem in alle variaties genieten.

MaryJane herhaalt dit nog twee keer en dan stopt ze. Tijd voor het hoogtepunt vindt ze. Ze zet haar benen wijd en smeert haar schaamlippen in met slagroom. Ze duwt ook slagroom ertussen. Dan kruipt ze over Dave heen en brengt de slagroom langzaam naar zijn mond. Dave voelt iets aan weerzijden van zijn hoofd en dan komt er slagroom op zijn mond. Hij likt het op en haar kutje komt tevoorschijn.

Hij beft haar totdat alle slagroom weg is, zelfs tussen haar schaamlippen zit slagroom en hij likt alles op. Dan is ze weer weg. Nu lijkt het nog langer te duren. Hij mag niet praten, anders zou hij vragen waar ze is, maar hij beheerst zich. Als Dave klaar is kruipt ze weg. Oh, wat is ze geil. Ze wil nog een paar keer wat doen, ze hoopt het vol te houden.

Ze pakt een stukje meloen en met haar hand duwt ze dat in haar kutje. Het is koel, lekker is dat. Dan smeert ze alles in met slagroom en ook haar schaamlippen bedekt ze. Weer voelt hij slagroom, hij likt het weg en vindt haar kutje, hij beft haar tot de slagroom weg is en voelt hoe ze haar schaamlippen uit elkaar trekt. Dan komt er iets in zijn mond, een blokje meloen, wat doordrenkt is van haar geil. Oh wat lekker is dit, wat een heerlijke geile vrouw is ze toch.

Dit gaat niet lang meer duren denkt MaryJane. Ze pakt weer een stukje meloen en doet dat in haar kutje. De slagroom er overheen en weer naar Dave. Hij begint weer te likken. Hij likt de slagroom van haar kutje en dan komt er weer een blokje meloen tussen haar schaamlippen vandaan. Ze smaakt heel sterk, ze is geil, dat proeft hij niet alleen, hij ruikt het ook. Dan duwt MaryJane weer een stukje in haar kutje.

Oh, dit gaat niet lukken, dit houdt ze niet, ze smeert snel de slagroom tussen haar schaamlippen en een lik eroverheen en dan weer naar Dave. Ze voelt hem met smaak likken, ze wordt al geiler en voelt al een orgasme opkomen. Dan perst ze het stukje meloen uit haar en voelt dat Dave het met zijn mond pakt.

Oh, dit trekt ze niet langer. En nog geen twintig seconden later komt MaryJane heftig klaar. Ze ejaculeert haar geil en ook dat likt hij op. Ze voelt dat Dave haar helemaal aflikt. Alle sappen weg en alle slagroom is ook weg. Wat een schat is het eigenlijk. Nu mag hij ook komen.

Ze buigt voorover en likt over zijn eikel. Dave duwt direct zijn heupen omhoog. Hij is geil, dat ziet ze. Het voorvocht welt op en ze zet haar mond over zijn eikel. Ze zuigt een paar keer en zijn voorvocht slikt ze door. Dan slaakt hij een harde kreun en komt klaar. Zijn sperma jaagt hij met kracht in haar mond.

Ze moet snel slikken maar weet toch alles binnen te houden. Dave voelt dat hij wordt losgemaakt. Maar ik rook al heel snel dat je geil was. Hun handen gaan over elkaars lichamen. Ze kneden elkaars billen. Dave schuift een paar vingers in haar kutje en MaryJane speelt met zijn lul. Ze worden allebei weer al geiler en Dave voelt dat hij weer een stijve penis krijgt.

MaryJane voelt dat ook en kruipt over hem heen. Ze laat zich penetreren en minutenlang neuken ze. Hard, zacht, rustig, snel, in allerlei variaties neuken ze en dan voelen ze allebei hun orgasme komen. Dave pakt haar heupen en houdt ze stil. Hij neukt haar diep en met krachtige slagen. Hij spuit zijn sperma diep in haar klaarkomende kutje.

Dan gaat ze van het af en perst de liefdessappen op zijn lul. Ze gaat kussend over zijn borst naar omlaag en likt de sappen op. Ze trekt de voorhuid naar achteren en zijn eikel wordt schoongelikt.

Ze voelt hem weer langzaam zwellen. Dan komt ze omhoog. Dave kruipt achter haar en likt tussen haar schaamlippen. Hij proeft nog wat restanten van hun neukbeurt maar daar bovenuit proeft hij dat ze geil is. Ze ruikt ook geil, de lucht van haar geile kut prikkelt zijn neus en hij wordt er zelf ook geil van.

Hij likt nog een paar keer tussen haar schaamlippen door en merkt dat ze steeds natter wordt. Hij gaat rechtop zitten, zet zijn eikel tussen de schaamlippen en penetreert haar. In één keer glijdt hij tot aan de wortel in haar natte kutje. Ze is nat en hij begint te neuken. Ze stoot tegen en al snel hebben ze hun ritme gevonden. Dave leunt iets naar voren en pakt haar borsten. En ik voel je lul ook zo goed, alles is geil …… je teefje is weer zo geil vanavond.

Dave pakt afwisselend haar borsten en dan weer haar heupen. Ze trekt haar rug krom en blijft tegen hem aan rijden. Een paar tellen later jaagt Dave zijn sperma diep in haar. Dan trekt hij zich terug en MaryJane gaat op haar rug liggen. Hij zakt op haar en zijn half slappe penis glijdt haar drijfnatte kutje in.

Ze tongzoenen, kort en Dave voelt dat MaryJane knijpt met haar buikspieren. Ze beweegt kleine stukjes naar voor en achter en ondertussen knijpt ze in zijn lul. Het warme vocht er omheen helpt dat er weer leven inkomt. Hij komt iets omhoog en doet zijn armen om haar benen en duwt de knieën naar haar schouders. Haar natte kutje komt zo bovenop te liggen en als hij naar beneden kijkt ziet hij hoe zijn penis keer op keer in haar geile lichaam verdwijnt. Haar schaamlippen glijden mee in en uit.

Dan kijkt hij weer naar MaryJane. Die ligt te genieten met haar ogen dicht. Haar borsten deinen heen en weer in het tempo van zijn stoten. Hij voert het tempo wat op. Hij draait haar een kwart slag zodat zijn benen aan de zijkant van het bed af kunnen. Dave staat op en neemt MaryJane mee. Eenmaal staand begint hij haar weer te neuken. Zijn handen heeft hij onder haar billen en hij tilt haar iedere keer op en laat haar dan weer vallen. MaryJane weet zelf dat ze niet zwaar is, ze weegt 72 kilo, en ook dat Dave sterk is, maar dat hij dit kan.

Dit is wel heel lekker. Haar lichaam zit bijna dubbel gevouwen en ze voelt zijn grote lul iedere keer weer diep in haar lichaam. Dave begint licht te transpireren maar blijft door gaan. Hij merkt zelf ook dat het een lekkere positie is en haar kut masseert zijn penis op een goddelijke manier, door de houding voelt het veel strakker als anders.

Niet alleen aan de opening maar over de hele lengte voelt ze strak aan. MaryJane voelt dat hij bij iedere slag haar g-spot masseert met zijn dikke eikel en sneller als normaal voelt ze een orgasme opkomen. Het is niet heel veel, maar het is al de vierde keer van vanavond. Dave draait zich om en zakt op zijn rug terug op het bed met MaryJane bovenop zich.

Hij laat haar benen los en ze legt ze naar omlaag. Maar dit standje was voor mij ook de eerste keer en ik vond het lekker, je slettenkutje werd er heel strak van.

Je vouwt me dubbel” zegt MaryJane glimlachend. Ze blijven een paar tellen liggen en dan komt MaryJane omhoog. Ze perst alle liefdessappen over zijn lul en gaat naar omlaag. Ze likt alles op en maakt ook zijn penis weer schoon. Dan kruipt ze omhoog. Ik ben nu best wel een beetje moe” zegt MaryJane en ze gaat van bed af.

Ze pakt Dave bij de hand en trekt hem mee. De wind lijkt weg maar als hij naar buiten loopt regent het. Niet echt hard maar er valt duidelijk neerslag. Hij gaat weer terug naar binnen en trekt de schuifpui achter zich dicht. MaryJane staat inmiddels onder de douche en hij gaat bij haar staan.

Ze lopen naar de slaapkamer en kruipen tussen de lakens. Ze praten nog wat na, een paar tongzoentjes en tien minuten later slapen ze. De volgende morgen worden ze op tijd wakker. MaryJane rekt zich uit. Dave pakt haar borsten en knuffelt de tepels. Dan rolt hij van haar af.

...


@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES