• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Gratis sex ontmoeting kreunend klaarkomen

Elinor Labombard   / 23/12/2017

gratis sex ontmoeting kreunend klaarkomen

.

Squirtende kut strak kontje neuken

We hebben het al eens gehad over lichte sm , eerst wilde ze niet maar later begon ze er steeds meer in te zien. Ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan, in haar ogen brand een vuurtje wat aangeeft dat ze meer wil als alleen maar ontmoeten.

Ik schrik een beetje van haar woorden, ik was op veel voorbereid maar niet dat zij al zover was dat ze mijn meesteres zou zijn. Iets wat ik heel graag wil dat ze doet. Zonder twijfelen begin ik mij uit te kleden, even dwaalt mijn blik naar het raam. Vanuit de straat kunnen ze in de kamer kijken en dan ben ik straks in mijn blote billen door iedereen te aanschouwen.

De spanning wint het van mijn twijfels. Snel trek ik alles uit en draai mij naar Corry toe met mijn billen. Er gebeurt niets maar ik voel dat ze staat te genieten van het uitzicht. Maar ik wil wel al die haren ervan af hebben. Ik krijg een tik met haar volle hand op mijn billen waardoor ik een stukje naar voren schiet. Ik voel haar vinger door mijn bilnaad glijden en die stopt even bij mijn gaatje.

Heel even gaat de vinger een klein stukje erin wat mij een zalig gevoel geeft. Ze laat mij los en duwt mij voor zich uit naar de gang, we gaan naar de badkamer waar ze mij op de grond legt. Ik lig op een handdoek op mijn rug en kijk naar haar. Ze stapt over mij heen waardoor ik recht tegen haar billen aan kijk.

Er zit een mooie slip omheen die haar billen netjes bedekt houdt, ze blijft even zo staan en kijkt glimlachend naar beneden. In haar ogen is te zien dat ze steeds verder in de rol van Meesteres komt. Ik ga je nu eerst eens van je beharing af helpen. Ze stapt over mij heen met een scheermes en scheerschuim komt ze terug.

Als ze bij mijn voeten staat laat zij zich langzaam zakken en gaat tussen mijn benen zitten. Al snel is mijn hele onderlichaam ingesmeerd met schuim, met en vaardige hand verwijdert zij al de beharing rond mijn pik en ballen.

Ik moet me omdraaien en op mijn handen en knieën gaan zitten. Mijn billen worden ook ingesmeerd met het schuim waarna hier ook iedere haar verdwijnt, mijn bilnaadje wordt ook keurig van de beharing ontdaan.

Even later wordt mijn onderlichaam met de douchekraan afgespoeld. Met een handdoek wrijft ze mij droog en legt mij weer op mijn rug. Zonder twijfel komt ze weer over mij heen staan, ik kijk weer tegen haar slip aan die een vochtige plek aan de voorkant heeft. Langzaam zakt ze iets door haar benen en met haar vingers trekt ze haar slip opzij. Ineens stroomt er met grote kracht heel veel warm blanke urine uit haar kutje. Ik druk mijn mond omhoog om al haar urine op te vangen. Het is zoveel dat er langs alle kanten van mijn gezicht de warme stralen lopen, als ik mijn mond en tong uitsteek en die tegen haar harde knopje laat komen hoor ik Corry hard steunen.

Heel snel loopt mijn mond vol met haar sappen terwijl ze kreunend klaarkomt. Sta op en ga over het toilet heen liggen met je billen in de lucht. Als ik lig zoals ze heeft gezegd voel ik met een harde klap haar hand op mijn billen neerkomen, er volgen nog een aantal klappen. Het genot in mijn lichaam groeit naar ongekende hoogte, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te kloppen.

Even gebeurt er niets meer en hoor ik alleen de ademhaling van Corry, ze is even aan het uitrusten van de nodige inspanningen. Er strijkt een lichte wind langs mijn benen als zij de deur van de badkamer open doet, ik blijf liggen zoals zij mij heeft gezegd. Even later komt ze weer terug met een krukje in haar hand en in haar andere hand heeft zij een aantal touwen.

Het krukje wordt in het midden van de badkamer gezet, ze pakt mij bij mijn haren en legt mij met mijn buik op het krukje. Mijn armen maakt ze met de touwen vast aan een paar leidingen die door de badkamer heen lopen. Ik krijg een doek over mijn hoofd en kan niets meer zien, weer is het stil.

Dan voel ik een touw rond mijn enkels getrokken worden waardoor ik nu nergens meer heen kan. Het krukje is in hoogte verstelbaar, langzaam gaat het een stukje omhoog. Dan is het weer stil in de badkamer, er is ook een beetje angst in mij omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren.

Er valt een koude, zachte, natte druppel op mijn billen die langzaam door mijn bilnaad heen loopt. Als hij bij mijn gaatje is wordt er een vinger met druppel en al mijn gaatje ingedrukt, al vaak heb ik zelf mijn gaatje bewerkt met een vinger en een kleine dildo.

Het is een zalig gevoel langzaam gaat de vinger er helemaal in om dan weer te verdwijnen. Er loopt weer een druppel van het spul door mijn naadje heen en ook deze keer verdwijnt hij samen met een vinger in mijn kontje.

De derde keer voel ik dat het twee vingers zijn die naar binnen worden gedrukt, met moeite gaan ze naar binnen. Corry begint mij met haar vingers langzaam te neuken, mijn pik groeit weer hard tegen mijn buik aan. De vingers verdwijnen weer, even voel ik niets en dan komt er een harde punt tegen mijn kontje aan. Hij is erg glad en schuift vanzelf een stukje naar binnen. Hoe verder hij gaat des temeer tegendruk krijgt hij, ineens drukt Corry het ding helemaal in mij.

Er vliegen een aantal pijnscheuten door mijn lichaam maar het is ook een heerlijk vreemd gevoel. Ik heb mezelf al vaker genomen met een dildo maar dit is vele malen anders. Ik geniet en kan het niet laten om zachtjes te kreunen. Ik ga je neuken jongen, wat zou het mooi zijn als er nu een man jou aan het neuken was. Dan kon mijn slaafje mij likken en de man kon dan jou kontje lekker vol spuiten met zijn zaad mmmmm. Nieuwste "klaarkomen" sex films. Franse nymfomane schreeuwt het uit. Compilatie van echte amateur met echte orgasmes.

Hardcore Squirting and Shaking. Hij treft een klein geil blondje in zijn appartement. Een lekkere facial voor lantina milf Monique. Hij heeft eindelijk een chick gescoord! De vingerende solo oma. Man komt 3 keer klaar door strak mature kutje van Lisa. Amateur blowjob in bathroom. Chloe's eerste vuistneuk sessie. Workout in the gym made me squirt: Photographer Afrodity seduces and fucks pornstar Stella Cox. Shauna Skye heeft verschillende soorten orgasmes. Bunkerhard orgasme in missionaris.

De ultieme cumshot compilatie. Rijpe moeder helpt stiefzoon een handje met klaarkomen. Mama neemt de lul van schoonzoon in de mond en kont. Beugelbekkie neemt het heft in eigen handen.

Please come deep inside my pussy! Jong knaapje neukt mature sletje. Asian nurse pleasures man in bathroom.gratis sex ontmoeting kreunend klaarkomen

.

Sex contact gratis amateur escort breda


Al snel is mijn hele onderlichaam ingesmeerd met schuim, met en vaardige hand verwijdert zij al de beharing rond mijn pik en ballen. Ik moet me omdraaien en op mijn handen en knieën gaan zitten.

Mijn billen worden ook ingesmeerd met het schuim waarna hier ook iedere haar verdwijnt, mijn bilnaadje wordt ook keurig van de beharing ontdaan. Even later wordt mijn onderlichaam met de douchekraan afgespoeld. Met een handdoek wrijft ze mij droog en legt mij weer op mijn rug. Zonder twijfel komt ze weer over mij heen staan, ik kijk weer tegen haar slip aan die een vochtige plek aan de voorkant heeft. Langzaam zakt ze iets door haar benen en met haar vingers trekt ze haar slip opzij.

Ineens stroomt er met grote kracht heel veel warm blanke urine uit haar kutje. Ik druk mijn mond omhoog om al haar urine op te vangen. Het is zoveel dat er langs alle kanten van mijn gezicht de warme stralen lopen, als ik mijn mond en tong uitsteek en die tegen haar harde knopje laat komen hoor ik Corry hard steunen.

Heel snel loopt mijn mond vol met haar sappen terwijl ze kreunend klaarkomt. Sta op en ga over het toilet heen liggen met je billen in de lucht. Als ik lig zoals ze heeft gezegd voel ik met een harde klap haar hand op mijn billen neerkomen, er volgen nog een aantal klappen. Het genot in mijn lichaam groeit naar ongekende hoogte, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te kloppen. Even gebeurt er niets meer en hoor ik alleen de ademhaling van Corry, ze is even aan het uitrusten van de nodige inspanningen.

Er strijkt een lichte wind langs mijn benen als zij de deur van de badkamer open doet, ik blijf liggen zoals zij mij heeft gezegd. Even later komt ze weer terug met een krukje in haar hand en in haar andere hand heeft zij een aantal touwen. Het krukje wordt in het midden van de badkamer gezet, ze pakt mij bij mijn haren en legt mij met mijn buik op het krukje.

Mijn armen maakt ze met de touwen vast aan een paar leidingen die door de badkamer heen lopen. Ik krijg een doek over mijn hoofd en kan niets meer zien, weer is het stil.

Dan voel ik een touw rond mijn enkels getrokken worden waardoor ik nu nergens meer heen kan. Het krukje is in hoogte verstelbaar, langzaam gaat het een stukje omhoog. Dan is het weer stil in de badkamer, er is ook een beetje angst in mij omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren. Er valt een koude, zachte, natte druppel op mijn billen die langzaam door mijn bilnaad heen loopt. Als hij bij mijn gaatje is wordt er een vinger met druppel en al mijn gaatje ingedrukt, al vaak heb ik zelf mijn gaatje bewerkt met een vinger en een kleine dildo.

Het is een zalig gevoel langzaam gaat de vinger er helemaal in om dan weer te verdwijnen. Er loopt weer een druppel van het spul door mijn naadje heen en ook deze keer verdwijnt hij samen met een vinger in mijn kontje.

De derde keer voel ik dat het twee vingers zijn die naar binnen worden gedrukt, met moeite gaan ze naar binnen. Corry begint mij met haar vingers langzaam te neuken, mijn pik groeit weer hard tegen mijn buik aan. De vingers verdwijnen weer, even voel ik niets en dan komt er een harde punt tegen mijn kontje aan. Hij is erg glad en schuift vanzelf een stukje naar binnen.

Hoe verder hij gaat des temeer tegendruk krijgt hij, ineens drukt Corry het ding helemaal in mij. Er vliegen een aantal pijnscheuten door mijn lichaam maar het is ook een heerlijk vreemd gevoel. Ik heb mezelf al vaker genomen met een dildo maar dit is vele malen anders. Ik geniet en kan het niet laten om zachtjes te kreunen. Ik ga je neuken jongen, wat zou het mooi zijn als er nu een man jou aan het neuken was. Dan kon mijn slaafje mij likken en de man kon dan jou kontje lekker vol spuiten met zijn zaad mmmmm.

Schokkend komt ze klaar. De voorbindpenis heeft ook aan de andere kant een pik zitten die ze in haar eigen kutje heeft waardoor ze ook gelijk geneukt werd. Met een ruk trekt ze de penis uit mijn billen en maakt de touwen los.

Ik wordt door haar op de grond gelegd en voel haar kutje zich om mijn harde pik sluiten. Met rustige en warme halen begint ze mij te neuken, ze trekt de doek van mijn gezicht weg en ik kijk in haar verlangende ogen. Het duurt niet lang voor ik mij niet meer kan inhouden en met krachtige stoten haar kutje begin vol te spuiten.

Het lijkt wel of ik nog zo intens ben klaar gekomen als deze keer, het zaad blijft haar lichaam maar in lopen. Corry komt ook nog een keer klaar, schokkend beweegt ze krachtig over mijn pik heen en komt licht spuitend klaar. Als ze weer een beetje bij komt kruipt ze over mij heen naar mijn gezicht, als haar kutje op mijn mond zit laat ze al haar sappen en mijn zaad in mijn keel stromen.

Ik moet alles opdrinken, het smaakt heerlijk genietend lik ik haar warme poesje helemaal schoon. Dan laat ze zich van mij afrollen en blijft een poosje op de vloer liggen. Even later staan we samen op en stappen onder de douche om ons een beetje op te knappen. Als we later weer aangekleed in de kamer zitten genieten we even heerlijk na van het fantastische gebeuren.

Er over napratend weten we beide dat dit de eerste keer was en zeker niet de laatste keer. Geil als je volgend keer er een grootgeschapen neger of marok erbij haalt om hem te neuken terwijl hij je geil klaarlikt.

Reactie van Anoniem op 13 februari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Extreem Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Nieuwste "klaarkomen" sex films. Franse nymfomane schreeuwt het uit. Compilatie van echte amateur met echte orgasmes. Hardcore Squirting and Shaking. Hij treft een klein geil blondje in zijn appartement.

Een lekkere facial voor lantina milf Monique. Hij heeft eindelijk een chick gescoord! De vingerende solo oma. Man komt 3 keer klaar door strak mature kutje van Lisa. Amateur blowjob in bathroom. Chloe's eerste vuistneuk sessie. Workout in the gym made me squirt: Photographer Afrodity seduces and fucks pornstar Stella Cox. Shauna Skye heeft verschillende soorten orgasmes.

Bunkerhard orgasme in missionaris. De ultieme cumshot compilatie. Rijpe moeder helpt stiefzoon een handje met klaarkomen. Mama neemt de lul van schoonzoon in de mond en kont. Beugelbekkie neemt het heft in eigen handen.

Please come deep inside my pussy!

gratis sex ontmoeting kreunend klaarkomen

@ 2017 Esol Theme powered by WordPress Developed by ASIATHEMES